[]

Yeni bir Amerika gezi plani

Simdiye kadar USA ya 2 kere gittim. Her seferindede burdaki tavsiyeleri dinleyerek hareket ettim ve cok memnun kaldim.

Bu seferki gezimde vegas taraflarinda gezinmek istiyorum. Amerikanin en cok cöl ve eski western tarafi etkiliyor beni.
2 haftalik vegastan baslayacak bir gezi icin nereleri tavsiye edersiniz?
Utah veya arizona taraflarina dogru gidebilirim. Görecek bir seyler varmidir bu bölgelerde? Yoksa amerika sadec LA, vegas, SF ve newyorktan ibaretmidir?

Not: ​
Grand Canyon bölgesi icin planim hazir.
Edit1: Los Angeles - Santa Barbara - San Jose - San Francisco - Yosemite National Park buralari en son gittigimde gezdim.

 
Vegas'a Avrupa aktarmalı da olsa uçuşlar pahalıydı. LA daha tercih edilebilir bu anlamda.

Gideceğin döneme göre civardaki doğal parkları görebilirsin.
İç kısımlara gittikçe çölden fazlası yok, belki Sedona - Phoenix yapabilirsin.

Şöyle bir tur olabilir belki ama zamanı çok kestiremedim gözümde.

Las Vegas - Grand Canyon - Sedona - Phoenix - San Diego - Los Angeles - Santa Barbara - San Jose - San Francisco - Yosemite National Park - Death Valley - Las Vegas
  • cakabo  (23.01.18 14:37:44) 
sirayla yazmicam ama
las vegas, red rock canyon, death valley, grand canyon, sedona, seligman, flagstaff, williams, oro grande, bottle tree ranch (historic route 66)

sirf vegasta 5 gun filan caniniz sikilmadan gezersiniz, old vegas kismi da ayri bir harika bence, fremont street experience ve oralardaki barlara takilin derim. onun disinda grand canyon 5 saat filan uzakta, ayni gun icinde gidip gelmek olmuyor cift sofor bile olunsa cunku grand canyon cok etkileyici, yoruluyorsunuz. milli parkta da konaklayabilirsiniz. horseshoe bend vs. ayrica grand canyonda yine eseklerle tur ya da rehberli hiking tour yapabilirsiniz. antelope canyon var yakinlarda. ayrica hoover dam vs.

death valley insana garip hissettiriyor, ben baya begenmistim. grand canyon ise harbi grand canyon yani.
joshua tree national park var bi de yakinlarda, oraya gitmedim.
  • kuehles blondes  (23.01.18 15:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.