[]

sosual çevre

Fevri bi kararla 1-2 kişi hariç tüm arkadaşımmış gibi davranıp arkamdan oyunlar çeviren insanları hayatımdan çıkardım, doğal olarak rehberde 6 7 kişi kaldı, iş ortamımda gayet sıradan askerlik şube gibi, benim bir şekilde sosyal olup yeni insanlar tanımam lazım, ne önerirsiniz, tiyatro klübü müzik dersi vs, anadolu yakasında ikamet ediyorum değerli fikirlerinize açığım




 
Dil kursu olabilir mi?


  • brad pitt  (23.01.18 13:47:57) 
Birkaç sene rehberimde aile fertleri dışında kimse yoktu. Sosyalleşeyim diye insanlarla tanışırsan başladığın yere dönersin. Bireyselliği idrak ve takdir etmeni öneririm. Yalnızlık kereviz gibi bir şey. Tadını alınca güzel.
Eğer sıkılıyorsan sıkıcı birisin demektir.

  • Batuhanolabilir  (23.01.18 13:49:43 ~ 13:52:18) 
hey dostum bu mal bir ha. pardon, fikir harika diyecektim.

abi şimdi sosyal aktivite ile insanlarla tanışabilmenin bence ilk kuralı, gerçekten hoşlandığın bir şey üstüne yoğunlaşmak.

sen şimdi atıyorum fotoğrafçılıktan, çömlekçilikten(burada çeşitli kursları kastediyorum, resim, yağlı boya, ebru kursu falan) hoşlanmıyorsan eğer, bu kurslara gidip de oradan edineceğin çevre ile pek anlaşabileceğini sanmıyorum.

fotoğrafçılık pahalıdır ama güzeldir, çok çeşitli gruplar var, haftasonları fotoğraf çekmek amaçlı kısa kısa turlar düzenleyip istanbul ve yakın çevresine giden falan.

batuhan tamam çok kereviz yeme tuvaleti tıkıyorsun sonra.
  • Photographer  (23.01.18 13:51:32 ~ 13:52:06) 
@Batuhanolabilir abi karı kız ortamımızda mı olmasın çok ağır konuştun ya


  • docrivers  (23.01.18 13:53:46) 
dans kursu.
dans gecelerine katılırsınız. fiziksel aktiviteniz arta4. dans ve müzik insanı mutlu eder. bir çok insanla kaynaşırsınız. ayrıca dil vs gibi kurslardan çok daha rahat kadın arkadaş çevresi de yapabilirsiniz. çok güzel erkek arkadaşlıklarınız da olur. düşünün derim

  • blacksky  (23.01.18 16:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.