[]

İnsanların açlık çektiği filmler

Aşağıdaki filmler dışında karakterlerin ellerin altında kısıtlı yiyeceklerinin olduğu, günden güne zayıfladıklarını görebildiğimiz, yemek için devamlı arayışta oldukları ve birbirleriyle savaştıkları filmler arıyorum. Tür olarak fantastik dışında her şey olabilir. Hayatta kalma, kıyamet sonrası, savaş, gerilim, dram,vs.. hepsi kabulüm :)


Never on Tuesday
Alive
Stalingrad
Cast Away
Vertical Limit
The Pianist
Gerry
Touching the Void
The Snow Walker
Flight of the Phoenix
Into the Wild
Blindness
The Road
Hunger
127 Hours
The Divide
Into the White
Life of Pi
The Book Thief
La Cueva

 
the machinist
Edit: Aclik var ama bunla ilgili bir kavga dovus yok. gene de guzel film.

  • skulldragon  (23.01.18 13:34:06 ~ 13:34:51) 
Belki kenarından Snowpiercer olabilir.
Daha da iyisi için Soylent Green var.

  • kobuzchu kiz  (23.01.18 13:39:13) 
the way back


  • dedimmidemedimmi  (23.01.18 14:03:54) 
voshojdenie


  • lesmiserables  (23.01.18 14:06:48) 
Cinderella Man


  • rapon  (23.01.18 14:12:38) 
Listede adı geçen Hunger hangisi bilmiyorum, 66 yapımı Hunger'ı tavsiye ederim.Baştan sona açlığı işliyor ve olağanüstü gerçekçi.

www.imdb.com
  • harvey  (23.01.18 16:10:03) 
En sevdiğim.

Post apocalyptic era veya pos apokaliptik olarak aratırsan fazlasıyla, hani gerçekten istemeyeceğin sayıda, nasıl anlatsam ''istemiyorum artık yeter, apokaliptiklikten kusçam'' moduna girecek kadar çok seçenekte film/dizi/oyun bulabilirsin.

film olarak, i'm legend.
i.hizliresim.com

dizi olarak, twd.

oyun olarak, the last of us.

şehir olarak, kapalı maraş.
  • onemoremile  (23.01.18 16:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.