[]

Hasta kediyi nereye gotureyim?

Sokakta baktigim bir kedi var, hasta birksc gundur. Ilk gordugumde hemen belediyeyi aradim, gelip aldilar 4gun kaldi orada, dun taburcu ettiler. Bugun gordum yine sokakta ama dogru durust yemek yemiyor, gucsuz.

Tekrar doktora goturucem ama bu sefer baska bir yere goturmek istiyorum. Avcilar'daki Veterinerlik Fakultesi Hastanesi hakkinda kotu seyler okudum Eksi'de, emin olamadim o yuzden.

Ben bu hasta kuzucugu nereye gotureyim? Ben besiktas'tayim ama arabayla goturecegim
Avcilar vs sorun degil, yeter ki iyi olsun.

 
Beşiktaş-barbaros bulvarı'nda Vetlove kliniği var. sokak hayvanı olduğunu da belirtirseniz indirim de yaparlar. İşini çok düzgün yapan bir veteriner.


  • unalub  (23.01.18 10:09:32) 
geçmiş olsun. neyi varmış?

ciddi bir şey değilse, örneğin soğuk algınlığı ya da ishal gibi bir şeyse, belki birkaç gün eve alsan, havalar biraz ısınana kadar evde kalsa toparlar. o arada ciğer ve vitamin yedirirsin güçlenir, eskisinden de iyi olur. ama tabi kedi alışkanlık yapabiliyor. ben de zamanında bir kediyi hasta diye eve aldım. havalar ısınınca bırakmayı planlıyordum. şu aralar birlikte 10. yılımıza girdik :D

veteriner tavsiyesi bilmiyorum. belediye olarak ise Kadıköy belediyesinin veterinerlik hizmetinden çok memnun kalmıştım. yeri fikirtepe'de, salı pazarının arka sokağında.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.01.18 10:10:58) 
Solunum yollarinda sikinti varmis.
Eve alamiyorum benim kedi azman, kapiya geldiginde bile bu yavrucagi cok korkutup koseye sikistiriyordu. Ama baktim cok gucsuz, parazitleri yaptirip, bulasici hastaligi olup olmadigini ogrenip eve alabilirim. Onun icin de yine testlerin yapilabilecegi bi veterinere gitmem lazim. :/

  • mor oje  (23.01.18 10:51:48) 
Türkali mahallesinde petconcept var Tülay Hanım var veteriner hekim. Patisi kırılan bir kediyi oraya götürmüştük ve klinikte iyileşinceye kadar tutmuştu. Sokak kedilerinde de yarı fiyat alıyor.


  • neferkitty  (23.01.18 10:55:20) 
Ama bulaşıcı hastalık testi yapılıyor mu bilmiyorum isterseniz telefonla arayıp danışabilirsiniz gitmeden önce


  • neferkitty  (23.01.18 10:56:02) 
Pet concept aklima yatti, bugun gene besiktas belediyesine goturucem, eger yine erken taburcu ederlerse pet concept'e goturebilirim.
Avcilar'daki veterinerlik fak. hastanesiyle ilgili bilgisi olan var midir acaba..

  • mor oje  (23.01.18 11:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.