[]

canon 500d almak istiyorum

arkadaşlar canon eos 500d almak istiyorum. teknosada 2.200 civarı gittigidiyorda 1.500 den başlıyor. şimdi ben bu gittigidiyordakilere güvenebilir miyim? bazı satıcıların profili gerçekten düzgün binlerce satış yapmışlar olumsuz yorumları yok. ürünlerin vitrin malı olmadığı iade ürün olmadığı japon malı olduğunu söylüyorlar. birde mağaza garantisi veriyorlar. ne derece güvenilir? daha önce alan var mı? yoksa 1.500 veriyosun 700 daha koy teknosadan fln mı al dersiniz. tabi öğrenci bütçemin kısıtlı pşduğunu unutmayalım. teşekkürler




 
o riske girilmez. 1500 lira bu. italyadan getirt tanıdıgın warsa. 680 yuro şuan. gg den daha ucuza geliyo heral bide garantili hiç olmazsa.


  • rereroro  (12.02.10 16:28:45) 
bir arkadaşım birkaç ay önce 1.300'e almıştı doğubank'tan.
hayyam pasajı'na da bakabilirsin fiyat sormak için.
teknosa gibi mağazalardan alma kesinlikle peşin alacaksan.
  • BiBilsem  (12.02.10 16:32:00 ~ 16:32:34) 
buraya da yazayım.
(bkz: babataş fotoğrafçılık)
(bkz: hayyam pasajı)
  • teritori  (12.02.10 16:32:12) 
gg den lens almıştk arkadaşla sorun çıkmamıştı. ama işte makinede çıkabilir mi! evt yurtdışında öyle hatta bu yaz amerikadaydım kendim alacaktım ordada 900 dolara fln geliyordu ama para çıkmadı. alan arkadaşlarım oldu şimdi gayet memnunlar hiç bi sorun yok.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (12.02.10 16:33:49) 
Kardeşime sahibinden.com'dan japonyadan getirmiş birinden 1400 liraya aldık. 4-5 ay oluyor sorunsuz kullanıyor kendisi.


  • skatheist  (12.02.10 16:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.