[]

Pompa piyasası (Kazıklandım mı?)

Tıkanık tuvalet macerasını bilmeyenler için. www.eksiduyuru.com


Diğer tuvaleti de tıkamamın ardından tesisatçıyı çağırdım. İki pompaladı 250 lirayı kaptı gitti. Kırmaca dökmece olmadı. Kredi çek diyen şom ağızlılar şimdi de kazıklandın diyecek biliyorum
ama pompalama piyasası uzmanı olmadığım ve evde tıkalı olmayan tuvalet de kalmadığı için g#tüm mahkum vermek durumundaydım. Ne pis bir duyuru oldu bu gerçekten. Biraz moralim bozuk moralim bozulunca pisleşiyorum kusura bakmayın.



Şu anda klozeti sökmemiz gerekmezse ikisi 200 lira olur diyen tesisatçıyı düşünüyorum. İlk onu aramıştım. İkisi de tek klozet için 150 TL fiyat verdiler. İlk aradığım klozeti sökmek gerekir dedi. Dedim ki tıkanıklık çok kötü değil. Spiralle falan açamaz mıyız? Pek iyimser yaklaşmadı. Eğer kolayca açılırsa ikisi 200 olur dedi. İkincisi ise sordu giderden taşma var mı diye yok dedim. Sökmeye gerek yok ikisi 250 olur dedi. Burada benim basiretsizliğim de var. İkinci teşhisi koydu işte uyanık ol çağır birinciyi değil mi? Birincinin paraya daha çok ihtiyacı vardı belli ki ama ikinci çok net konuştuğu için ben de onu çağırdım. 50 Lira için değil ama düşünsene ilk tesisatçı ikinci kadar bitirim ve optimist bir tip olsa 200 lira kazanabilirdi ben de 50 lira az harcayabilirdim. Fakat pesimist olduğu için kazançtan mahrum kaldı. Böyle böyle bir sürü dönemeçler oluyor hayatta. İkinci tesisatçı yani gelen herif de tam bir fırlamaydı. İlk tıkanan asitli klozeti biraz zor açtı. Herif işini şevkle yapıyordu. Dedim bir ara açılmayacak mı acaba. Asit olmasa onun anasını ağlatırım ben ama dedi... Allah demek ki öyle olana veriyor. Ötekisi ile telefonda pazarlık yaparken pis iş diyordu. Belli ki zor geliyor ona bu iş öteki anasını ağlatırken.

 
çatlak klozete bir şey yapmadı mı?


  • bellbane  (23.01.18 01:55:43) 
Yok ya verdik suyu sızdırma falan yok. Vida yerinden çok ince bir çatlak. Tesisatçının değimiyle "çanak" sağlam. Asıl masraf çıkarma riski olan borulardı onlar da sağlam çok şükür. Klozet zaten değişse bile pahalı bir şey değil.


  • Batuhanolabilir  (23.01.18 01:58:27 ~ 02:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.