[]

Su Sebili Tavsiyesi

Damacanayı gizli bölmesine koyabileceğimiz bir sebil düşünüyoruz, şöyle bir şey: www.bosch-home.com.tr

Tabi bundan ziyade sizin kullanıp fiyat/performans oranından memnun kaldığınız bir ürün varsa öncelikle onu duymak için bu duyuruyu açtım.

Teşekkürler şimdiden.

 
bizim evde bu sebilden var çok memnunum. suyu soğutmasını kullanıyorum ama ısıtmasını hiç kullanmadım verimli olmaz diye.


  • sta  (21.01.18 22:44:39) 
Ben bu tarz cihazlarda ne kadar az detay olursa o kadar kullanisli olacagini dusunuyorum.alt tarafa o damacanayi doluken sokmak zahmetli is,elektrik gittiginde su basamayacak bu alet.

Ben yapi marketten noname bir urun aldim klasik tipte,guzel yani sicak ve sogugu ayri dugmelerle kapanabiliyor olmasi guzel,kisin bosuna sogutmuyor suyu sadece sicak kismini calistiriyorsun,eskiden kullandigmda salter iki fonksiyonuda kapatiyordu.250-300 gibi bir para odemistim buna.
  • duptıs  (21.01.18 22:56:10) 
duptıs: elektrik gittiğinde de su alabiliyorsun bundan. soğuk kısmın deposu var ordan geliyor depo bitene kadar veriyor, ortadaki de direkt damacanadan alıyor o da elektrik olmasa da suyu veriyor.


  • sta  (22.01.18 11:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.