[]

Samsun'da görülecek ve yemek yenecek yerler

Aslında kendim için değil ama ucu bana da dokunuyor. Yarım gün boş vakitte gidilip görülebilecek yer ve yemek yenecek nereleri vardır?




 
Yarım günde pek bir şey yapılmaz ama pide yeyin. Atakum tarafında Gülhan restaurantta, ya da 've döner' de special döner diye bir menü var. Çok lezzetli gelmişti bana. Balık isterseniz de kıyak kardeşler var merkezde, ya da pamuk kardeşler var yine Atakum sahilde. Samsunda iyi yemek konusunda bunalmazsınız.

Gezmek için de amisos veya bandırma olur. Kültürel gezi için kale, konak vs gibi yerler yoktur samsunda. Vakit olsa ve mevsim uygun olsa cok güzel yerler var ama yarim gün ile gitmeye değecek mekan yok.
  • cabiday  (21.01.18 15:13:52) 
öncelikle bir pide ne kadar güzel olabilir? ne kadar yani? ekstradan ne sunabilir? hiçbir şey. Gülhan'da yemiştim, abartıldığı kadar güzel değildi. hatta Gülan'a giderken otostopla gitmiştik ve adam bize nereye gideceğimizi sorduğunda ve biz Gülhan dediğimizde 'ooooo, burdaki en güzel mekana gidiyorsunuz' falan demişti.

yemek icin nereyi önerebilirim? hiçbir yer. öğrenci olduğum için takıldığım yerler genelde dönerciler oluyor :(((( ama içlerinden en güzeli hangisi diye sorarsan, Türkiş'te bulunan lavas center baya güzel. yine elimize para geçince :((((( et atölyesi diye bir mekan da var.

yarım günlük gezilecek yer anca atakum sahili olur. ki bence güzeldir. yenimahalleden başlayın, Türkiş'e kadar yürüyün tıngır tıngır. ya da tam tersi. bu aralar havalar da bozuk olduğundan muhtemelen en yakın avm sizi bekler ama :((((
  • michonne  (21.01.18 22:01:21) 
Samsuna gelen adama onerecegim şey belli. Ne önereyim çiğ köfte mi ocakbaşi mi ? güzel ocakbaşi yapan yer de var ama burası ocakbaşı ile populer olmuş bir yer değilse bizim günahımız ne. Hadi merkezi geçtim pide için bafra ile termede cok iyi pideciler var. Ilçelerdeyseniz oraya da gidebilirsiniz. Pide olmadı balık var, balık membai memleket yahu, cidden dışarıdan gelip buraya yerleşip özellikle yemek konusunda memnuniyetsizligi tavan olan tipleri anlayamıyorum.


  • cabiday  (21.01.18 22:30:12) 
@cabiday, yok yau laflarim size degildi gercekten. yani hem Gülhan hem de pide ornegini verince ve ben de aklima gelenleri yazinca size laf soylemisim gibi oldu biraz ama gercekten alakasi yok ://////


  • michonne  (21.01.18 23:25:54) 
Samsun'da görülecek yerler ve yemeklerle ilgili çok güzel tavsiyeler verilmiş şu linkte.
www.gurmex.com

  • kafamabiseygeldi  (25.01.18 11:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.