[]

Klozet Çatladı Oha

Hikaye şurada başlıyor

www.eksiduyuru.com

Pazartesi olsun tesisatçı çağırayım diye bekliyordum. İşgüzarlık edip kalanını döktüm tuvalete belki açılır diye. Bu sefer daha değişik bir tepkime oldu. Parçalanan kağıtlar siyaha döndü fokur fokur etmeye başlayınca ananı deyip kapıyı çekip kaçtım. Otuz saniye sonra küçük bir çatırtı duydum. Baktım klozet yere bağlandığı vidanın dibinden çizgi şeklinde çatlamış. Ikanıklık aynen devam. Ohhh hayırlı işler. Boruyu da deldiysek tadından yenmez.


Var mı böyle bir tecrübesi olan? Şayet klozet hakkaten çatladıysa bundan sonra süreç nasıl işliyor?


Pratix wc açıcı diye bir ürün. Klozeti çatlattı iki tuvalet kağıdını eritemedi kullanmayın aman diyim.

 
Boruyu da delmişsindir büyük ihtimalle. Apartmanın tümden tesisatının elden geçmesi gerekebilir. Çok fazla dökmüşsün açıcıyı. Yapman gereken elinle tıkanıklığı iktirmektei.


  • empedokles  (21.01.18 14:06:14) 
5-6 bin lira hazırla


  • binder dandet  (21.01.18 14:07:24) 
geçen ay aynısını annem becermiş. Bir maddeyi tuvalete döküp üstüne sıcak su boşaltmış klozet seninki gibi değil baya patlamış.


  • kompisko  (21.01.18 14:10:12) 
dostum kusura bakma çok güldüm.

sana kostik su ile tepkimeye giriyor demiştim, ısrarcı olman enteresan.

şimdi felaket senaryosu çizeyim sana da bankalarla falan görüş.


şimdi ilk önce klozet değişecek, arkasındaki ek borusu değişecek, borular delindiyse eğer, o borularda kırılıp yıkılıp değişecek.

onun dışında alt kata su indiyse, alt kattakiler bu sorunun kaynağını arayacaklar ve boya badana, dairelerindeki kırma yıkma bedelini de sana kitlemeye çalışacaklar, artık kaçıncı katta oturduğuna ve kaç tane boru deldiğine göre değişir.

kostik dedin ama kostik mi acaba? plastik boruları delmez kostik. ama suyla tepkimeye girip de patlama matlama aşırı basınç yaptıysa bilmem.

tesisatçıyı ne yapıcan boşver, al bi bidon benzin dok klozete çak çakmağı, kağıt değil mi neticede yanar açılır.

klozetin de çatlamasının sebebi orada oluşan reaksiyon sebebiyle ortaya çıkan ısı

www.ezelhijyen.com
bundan al sen
  • Photographer  (21.01.18 14:38:56 ~ 14:41:47) 
ayrıca aklıma gelmişken söyliyeyim

birinciis tuvalet kağıdı nedir? selülozdur, selüloz sodyum hidroksitte(kostik) çözünür mü? hayır

selülozu neyle çözmen gerekir?

Selüloz, schweitzer çözeltisi denen bakır hidroksit ve derişik amonyum hidroksit karışımında çözünür.

klozete torpil atıp videoya çeken gençler geldi aklıma.
  • Photographer  (21.01.18 14:48:13 ~ 14:51:36) 
www.proalet.com

Şunu kullandım. Pimaşlara zarar vermiyor diyor.

Kağıdı erittiğine göre kostik değil bu.
  • Batuhanolabilir  (21.01.18 14:54:55) 
yaw hee hee çok pratikmiş, klozeti imha ediyor direkt olarak.


  • Photographer  (21.01.18 15:00:32) 
abi bu saatten sonra o klozet madalyayı bile hak ediyor. uzaktan okuyordum ama uzakta kalamadım. duyurunun kültlerinden biri olur bu olay. geçmiş olsun. uzman çavuş tanıdığın varsa bir el bombası tıkanıklığı çözebilir.


  • tukenmez adam  (21.01.18 15:13:02) 
Ahaha bir sonraki duyurunu merak etmeye basladim. Evden hic cikmadan 1 haftadir klozetle savasiyomussun gibi bi halin var.


  • brkylmz  (21.01.18 16:28:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.