[]

hangi iphone? neden?

özelliklerini karşılaştırdım ama pratiği deneyimlemiş arkadaşlardan öneri bekliyorum.. iphone x mi, 8 plus mı almalı?




 
Iphone sevmem ama mecburen elime geçiyor bazen.

Fiyattan bağımsız konuşursak eğer;
X güzel cihaz a11 bionic işlemci akıyor, yüz tarama özelliği bence çok pratik değil, ben parmak izi severim. Ama tasarımı güzel, ebatları ideal bana göre.

Iphone 8 plus çok büyük benim açımdan. Ayrıca modern bir tasarım değil, artık kalmadı çerçeveli önden tuşlu tasarım. Ama aynı işlemci x ile.

Bu telefonların hiçbirini almam ben kullanmak için son kullanıcı olarak.

1- mecburi update ve sonrası yavaşlama
2- batarya zayıfladı yavaşlatalım olayı
3- batarya değiştirecem illede apple servisine gidip domalmak zorundayım, orijinal parça alıp kendim halledemiyorum.
4- arka cam tasarımı hatalı resmen. Sökülmüyor arka cam, sadece cam değişim bedeli telefonun sıfır fiyatının yarısı. Ve cam yani kırılma riski her zaman var. Hobi olarak telefon tamir eden ben arka camı değiştiremiyorum. Çünkü öyle bir olay yok, tümleşik kasa ile.

5- bataryalar zayıf

6- ios bana gereken esnekliği sağlamıyor.

Hiçbiri mantıklı değil ama ille alacaksam daha modern tasarım x alırım.
  • bos gezenin bos ustasi  (21.01.18 13:15:23) 
Telefon: Iphone 8.
Neden: "Hayvan" gibi cpu performansı.

  • Jazz  (21.01.18 13:44:39) 
X kullanıyorum, şahsi kanaatimce 8 yeterli.


  • roket adam  (21.01.18 23:43:46) 
plus serisi bence çok büyük. Boyut sorun değilse plus elbette kamera sebebiyle önce ancak ben 8'de karar kıldım. X bana deneysel bir cihaz gibi geliyor ve ısınamadığım için 8 dedim ve parmak izi benim için çok daha pratik bu sebeple x'i elemiştim ancak kullanım alışkanlıkları değişebiliyor. Önceliklerine göre seçebilirsin. Ancak X'in artısı plustan daha küçük olmasına rağmen ondan daha fazla ekran sunması, ki bu da gerçekten hoş.


  • nickfury  (22.01.18 00:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.