[]

denef'in yolu?

Merhabalar, siz gönül işi gurularına yine işim düştü.
Şimdi bir arkadaşla görüşüyorum. Kendisi son derece donanımlı,muhabbeti iyi,neşeli falan ama gel gör ki bir çok konuda aynı frekansta değiliz.Mesela aynı filmlerden hoşlanmıyoruz,bir tane bile ortak okuduğumuz kitap çıkmadı,tatil anlayışlarımız aynı değil,sosyoekonomik olarak da aramızda belirgin farklar var.Siyaset pek konuşmadık ama olaylara yaklaşımından biraz sabit fikirli olduğunu anladım.Bir de evin tek oğlu ve tipik bir "oğluş" olarak yetiştirilmiş. Kestirip atamadım çünkü tüm bunlara rağmen iyi vakit geçiriyoruz,o bana ayak uydurmaya çalışıyor ama tabi nereye kadar. Bu flört zamanı geride kaldığında beni ona bağlayan bir şey kalmaz diye korkuyorum açıkçası. Çünkü en başında ben seni tanıyorum,iyi de vakit geçiyoruz ama eğer sende bir karşılığı olmayacaksa lütfen uzatıp birbirimizi üzmeyelim dedi,bu lafından sonra stres oldum haliyle. Ne yapmak lazım ? yaşlar 27



 
Sonunu düşünen kahraman olamaz.


  • femme vitale  (20.01.18 16:38:03) 
Mizah uyuşuyor mu ?


  • EasyTiger  (20.01.18 16:52:11) 
@easytiger,kısmen.


  • denef  (20.01.18 16:54:47) 
Yürümez bence de. Ortak noktalar bu kadar az olmamalı.


  • kulagina kupe olsun  (20.01.18 18:04:47) 
Biz sana "Sizden olmaz" desek de sen bu adama cekileceksin. O yüzden hiç zulmetme kendine. Her ilişki süper olmak ya da sonsuza kadar sürmek zorunda değil. Ara sıcak gibi düşün :p kafanı da çok karıştırma.


  • femme vitale  (20.01.18 18:17:03) 
doktorumun dediğini söyleyeceğim. kendisi evlilik terapisti aynı zamanda.

mizah anlayışı (birlikte gülebiliyor musunuz)
inanç-hayat görüşü
ekonomik durumlar/kazançlar (biri 3x, biri 15x mi kazanıyor)
ilgi alanları (birlikte aktivite yapabiliyor musunuz ?)

başka var mıydı hatırlamıyorum. diyor ki bunlarda eşleşmeye bakmak lazım. farklılık çeker ama kalıcı olan benzerlerin ilişkisidir.

evli değilim, o yüzden test etmediğim bir şey hakkında yorum yapamıyorum.
  • EasyTiger  (20.01.18 23:27:49 ~ 23:28:07) 
söylediğin kadar donanımlı olmayabilir? en başında ben seni tanıyorum demek nedir :D bi insanı tanımak inanılmaz zor bir şeydir. ayrıca ortak noktaların bu kadar farklı olmaması gerektiği kanaatindeyim yukarıda defalarca belirtildiği gibi. olmaz kısaca.


  • freetakilir  (21.01.18 07:55:49) 
Hic ortak noktaniz yokken nasil iyi vakit gecirebildiniz pek anlamadim.


  • i m sick tired  (21.01.18 12:32:10) 
Ekonomik durum dahi değişebilir fakat inanç, mizah anlayışı daha genel anlamda kafa yapısı ve hayata bakış diyelim değişmez.

Bu anlamda eğer kafa yapıları uymuyorsa samanlık seyran olmaz. Böyle bir durumda adam da madem açıkça söylemiş adamın fikirlerinin sizde bir karşılığı yoksa boşuna üzmeyin birbirinizi.
  • idexo  (21.01.18 13:18:13) 
ben bu daha başından kendi bile ne istediğini bilmezken karşısındakine böyle bir manevi/vicdani yük yükleyen insanları anlamıyorum. bu baştan açık sözlü olmak da değil. açık sözlü olsa ben ciddi bir ilişki yaşamak isterim haberin olsun der. ''sende bir karşılığı yoksa'' lafı çok cins bir şekilde manipülatif.

sen de dediğini yap o zaman.
öncelikle ''sende bir karşılığı olması'' neyi ifade ediyor bir sor. madem ki karşısından açıklık/netlik istiyor, ifadeleri de daha açık olsun. sonra cevaba göre kendine sor, sende bir karşılığı var mı?
yoksa, durum belli. hadi kardeşim eyvallah.
  • çaykovski  (21.01.18 13:26:05 ~ 13:29:38) 
'Çünkü en başında ben seni tanıyorum, iyi de vakit geçiyoruz'

kısmı yanlış anlaşılmış olabilir gibi geliyor? 'tanıyorum' derken 'ben çoktan seni tanıdım' değil, 'zaman geçtikçe daha iyi tanıyorum' manasında konuştuğunu düşünüyorum.

'ama eğer sende bir karşılığı olmayacaksa lütfen uzatıp birbirimizi üzmeyelim dedi,'

Buradaki niyeti de yanlış okunmuş gibi geliyor. Adamın baştan uyardığı şey bana göre şu: 'Birbirimize karşı dürüst ve samimi olalım, kendimizi ve birbirimizi kandırmayalım'. ki bence gayet haklı bir beklenti.
  • idexo  (21.01.18 15:09:31) 
Disaridan harika gozukurken aniden ayrilan ciftlerin genel gerekcesi nedir?yasanacak daha fazla seyin kalmamasi,tukenmislik,heyecanin olmesi.insanlar iliskilerinde kendi kopyalarini ariyorlar hep,ayni benim gibi olsun,mactan hoslansin,tiyatrodan hoslansin,dagda yurumeyi sevsin,tatilde kas a gitsin,olimposta ari sokmus olsun,cephanen ayni olursa iki kisi ayni cephaneden yerse ,ates edecek barut kisa zamanda tukenir.aleni gozuken bu,her sene olimposa gide gide sonunda skcm agacinida gesthausunuda hersey dahil belek oteli istiyorum,semsiyeli kokteyllerin icnden yesil zeytin ayikliyicam moduna geciyorsun istemeden.senin aynin olmasi iyi bir sey degil,kendi iliskini bastan bozuyorsun ayni insani bularak.birak sevmesin senin sevdigin kitabi,sen okumussun zaten onu,sana bunu anlatacak birisine ihtoyacin yok,sana baska seyler anlatsin,hep ayni seyi dinlemek aslinda seni mutlu etmez.herkes nuri bilge seyretmek zorunda degil,ben gram sevmem misal,plan plan plan nereye kadar uzaktan evi cek,yaklas yaklas,yorucu.dokum tavada almak istemez herkes,evde sana bonfile yerine teflon tavada bir yumurta kirabilir.kafanizda bir hayal kurgulayip,bunu test haline getirip uygun aday arayarak bir yere varamazsiniz.

Asil sorun surada,bu cocuk seninle farkli zevklere sahip olsada senin dedigin uzere sana ayak uydurmaya calisiyor.bravo cocuga,sen farkli film seyrediyorsun,cocuk olmaz canim yapmiyor,deniyor,sen bir kitap okuyorsun,hayatta okumama girmiyor,ekleme yapiyor kendisine,gelistiriyor,sosyoekonomik para bokun kibarcasi ise,oda bonus iste,herkes calisarak kazanmiyor parayi,akilli cocuk yani,bir sekilde kazanmasi lazim.kisaca cocuk tamam,sorun sende.kendini ,kendi yaptiklarinin yuceligne inandirmissin ve sana ayak uydurulmasi gerektigine inaniyorsun,onun okudugu kitabi,seyrettigi filmi,gittigi tatili begenmiyorsun ve yeni bir fikre acik degilsin,dogru terim mi bilemedim ama copy cat ini ariyorsun,buluncada ortak zevkler cabuk tukeniyor iste,ayni filmi seyret seyret nereye kadar,ay i kitabi bastan oku,biride gelip sana bastan ayni seyi anlatsin,ayni pozisyonda sevis sevis,sonunda tukenmislik.

birazda siz ayak uydurmaya calisin,cocuk iyi cocuk,komikte bak.
  • duptıs  (21.01.18 15:13:38) 
denef'in tuttuğu yol, yol değil


  • burya  (21.01.18 15:22:44) 
bulmuşsun bunuyosun denef. seks iyiyse boşver.


  • binder dandet  (21.01.18 15:28:14) 
Ben bunu biliyorum neden sevdiğini anlamıyorsun bile ama değiştirme çabası içine girersen işin rengi değişiyor yani bende öyle oldu uyum sağlamaya çalışan adam bezdi ve sonuç terkedildim :))


  • orfe  (12.02.18 10:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.