[]

dogu ekspresi

buna seks diyorlar, ne kadar dogru?




 
Doğu ekspresine aşırı talep var. Şu an için 5 yataklı vagon var 2 tanesi yıllık sözleşmeler kapsamında acentalara tahsis ediliyor. Kalan 3 yataklının kapasitesi 60 kişi. Haliyle talep karşılanamıyor. Daha fazla vagon eklenemiyor çunkü treninin boyu istasyon boylarını açıyor. Vagonlar satışa acıldıktan sonra 80 saniye içinde tükeniyor.seks yorumu cok tuhaf. Sekste yapıliyodur gayet normal ancak kim o zahmete girerki.acentalar o fiyata bilet satmıyor otelli bir kaç günlük tur satıyor.


  • delicevat  (19.01.18 21:04:28 ~ 21:05:51) 
bu .....ler yüzünden doğuda öğretmen, memur olanlar memleketine gidemiyor. sen ....luk yapacan, adam ana-babasına kavuşacak. devlet kurumunun acentelere bilet satması bir o kadar p.....lik


  • ya ben lan neyse  (19.01.18 21:40:46) 
Seks zor. Odalarin arasindaki duvar knce, muzigi hafif acinca bile yan odaya gidiyor. Nasil seks olsun yahu. Trende cok zor.


  • fakyoras  (19.01.18 21:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.