[]

derbederim

Akksiz fiber internet aldıktan sonra 300 gb download yaptım. Ama artık download edecek bir şey bulamıyorum, bbc belgesellerine sardım, history chanel belgesellerine sardım......

Oysaki hani sınırsız internette sınır yoktu, meğersem hayal gücümüzmüş sınır....


bana download önerin, 8 tb lık hdd derbeder, 8 tb lık hdd isyanda....

 
Uzun zamandir birseyler download eden birini gormemistim. "stream" caginda cok yersiz geldi cabaniz.


  • brkylmz  (19.01.18 18:38:15) 
8 tb lik hdd mi? bende onlardan 5 6 tane var ve hala yer sorunum var.

ufkun hiç geniş değilmiş, sanırım hobin falan da yok.

her insanın evinde bulunması gereken efsane diziler var mesela onlardan başlayabilrisin.

senin zevkine kalmış, southpark, simpsondan başla, bigbang theory vs vs sevdiğin tüm dizileri tamamla.
  • Photographer  (19.01.18 19:33:03 ~ 19:35:49) 
vaayyy arşivcilerin babası

saygılar abi
  • regardless of what they say  (19.01.18 19:46:27) 
İleride pişman olacağın bir hareket . İlk kutulu vcd biriktirmeye başlamıştım, takribi 4 sene sonra dvd patladı ve ona geçtim ki artık vcd görüntüsü de tat vermiyordu. Dvd ile aynı anda divx çılgınlığı başladı, 256kb internetim ile çok fazla indiremediğimden sağdan soldan divx satanlardan divx topluyordum harici hddye. Hatırı sayılır arşive eriştiğinde ki sene 2008 2009a denk gelir. O billur gibi blurayleri ripleyip 720p 1080p şeklinde sunmaya başladılar. İşte orada bıraktım.


  • kompisko  (19.01.18 20:00:52) 
3 5 sene sonra hükümet komple interneti yasaklayınca, bana yalvaracaksınız "noolur noolur şu dizinin şu bölümünü verirmisin, izleyememiştim, sonra internet yasaklandı, evimi arabamı al, yeterki şu diziyi ver" diye.

bitcoin mitcoin hikaye, gerçek yatırım arşivcilik.
  • Photographer  (19.01.18 20:43:06 ~ 20:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.