[]

Amerika Vizesi Hk. bir soru?

Henüz gidiş biletini almadım,ama vize almak istiyorum kenarda dursun 10 yıl. vize başvurusu yaparken bir arkadaşımın amerikadaki abisinin adresini versem, vize çıkar mı? Vize görüşmesi sırasında bana bilet sorarlar mı?




 
valla, merhaba hoşgeldin naber diyip 10 sene vize alanı da var alamayanı da var. amerikan vizesi konusunda siz gitmeden çok önce karar verilmiş oluyor gördüğünüz olay tamamen tiyatro.

bilet beklentileri olursa rezervasyon yapar geçersiniz çünkü kesin olmayan bir vize için ne bileti alacaksınız. avrupa böyle değil bak onlar istiyor.
  • ozdek  (19.01.18 15:29:37) 
bilet sormazlar görüşme sırasında.
istenilen evraklar arasında yok zaten.
abinin adresini vermeni olayını bilmem ama görüşme sırasında soruyor niye gidiyorsun ne kadar kalacaksın vs diye. ne kadar gerçekten gitmeyecek olsanda gerçeğin bir simülasyonunu sebep olarak vermen lazım şüphe çekmemek için.
  • jedilance  (19.01.18 16:10:54) 
Hariçten konuşmuş olmayayım ama zaten bir sene sonraya vize için randevu veriyor diye biliyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (19.01.18 16:38:41) 
Yok o 1 sene sonraya randevu olayı kalktı artık. Birkaç hafta sonrasına alabiliyorsun randevuyu.


  • himmet dayi  (19.01.18 17:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.