[]

istanbul içmelik mekan

doğma büyüme istanbullu sevdiğim bir arkadaşımla rakı içmek istiyorum , avrupa yakasına pek hakim değil kendisi, 250 tl bütçem var , gerçekten güzel biryerde içelim yiyelim istiyorum , duygusal konularda olabilir ondan mekanın ambiyansı önemsiz diyemem, tavsiyelerinize açığım hatta baya baya yardım dileniyorum sizden, duygusal diyince fasıl sofrasına oturtmayın kendisi hipster gibi tuhaf giyinen biri mekanda sırıtmasın çocuk siz anladınız bence beni

( anadolu yakası heryer uygun, avrupa için beşiktaş ve beyoğlu dışına çıkmazsak sevinirim )


 
Taksim latife hanim
Arnavutkoy o maestros

  • mor oje  (19.01.18 09:18:45) 
Taksim'deki Latife Hanım Meyhanesi rutin olarak gitmeye çalıştığım favori mekanımdır. Mezeleri şahanedir. Cuma ve cumartesi akşamları giriş katında çok tontiş bir teyze Türk sanat müziği söyler, yanında da tontiş bir amca keman çalar. Şu ana kadar birlikte buraya gittiğim arkadaşlarımdan ne ambiyans ne de meze olarak tatminsiz ayrılan olmadı. Fiyat olarak da verdiğinizi karşılığını gayet iyi aldığınız bir mekan bence.

Kalamış'ta Ouzo Roof Restaurant var. Burada da manzara şahane ve mezeler gayet güzel ama konsept farklı. Müzikli vs değil, biraz daha kalbur üstü tipler takılıyor diye düşünebilirsiniz. Fiyat olarak Latife'den fazladır ama 250TL'yi aşmadan da gayet güzel içip doyarsınız diye tahmin ediyorum. (En son 9 ay önce falan gitmiştim).

Kuzguncuk'ta İsmet Baba var. Buranın mezeleri için ölüp bitmiyorum, bu açıdan asla bir Latife değil benim için ama bu da kötü olduğu anlamına gelmiyor. Burası deniz kenarında ve müziksiz bir mekan. Diğerlerine göre daha salaş ve fiyat olarak Ouzo'dan uygun ama Latife'nin bir tık üstü gibidir. Ortamda da herkes kendi halinde sohbetini eder, içkisini yudumlar.

Bu üçünden birine gidecekseniz mutlaka en az 1 gün öncesinden rezervasyon yaptırın. Özellikle Latife'de ve İsmet Baba'da cuma ve cumartesi yer bulamazsınız.
  • a day at the races  (19.01.18 10:46:44 ~ 10:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.