[]

2 dersimi saymayan okul

ikinci öğretimden birinci öğretime geçmiştim sene başında. ders saydırdım, 2 dersim sayılmamıştı. otomasyon birimine gittim ordaki suratsız karı her gün gelmene gerek yok bahar dönemine kadar sisteme girilir tekrar bakarsın dedi. bugün ders seçimi başladı ve o dersler hala yok. alttan gözüktüğü için de onları seçmeden dönem derslerimi seçemiyorum. bu nedir yahu? kime anlatıcam derdimi ben. telefonla arasam yok, gitsem yok.




 
dilekçe yazıp öğrenci işlerine ver. durumu izah et. olmazsa dekan sekreterine git. sonra dekana, sonra rektörlüğe git. danışman hocanla iletişime geç. dönem kaybetmemek için elinden geleni yap.


  • sttc  (19.01.18 02:02:00) 
okuldan okula değişebilir ama o öğrenci işlerindeki kadın nerdeyse her şeyi yapabilme yeteneğine sahip.derslerini saymak isterse büyük ihtimal şu an da sayabilir.


  • valkin rockefeller  (19.01.18 02:02:18) 
İşinin hemen olmasını istiyorsan O suratsız kadının şube müdürünün yanına git, 6aydır ders saydırma yapılmadığı için şu an okulu uzatma durumundayım, ben sorunca beni azarlıyorlar, rica etsem ilgilenir misiniz diye sorun ve ne olduğu/olacağını öğrenmeden odadan çıkmayın.

Yine sizi sallarlarsa rektör yardımcılarından o anda kim varsa onunla görüşün. Aynı gün içinde işiniz hallolur.

Normalde silsile önce danışman, sonra bölüm başkanı sonra dekan yrd., sonra dekan vs. diye gidiyor ama zaten yeterince beklemişsiniz. Daha da gecikmesin işiniz.
  • yemrem  (19.01.18 02:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.