[]

güncel teknolojik gelişmelere kayıtsız kaldığınız oluyor mu?

mesela kripto paralar, coin mining vs. (bunu aklım almıyor ama merak da etmiyorum nedense)
sizin de bunun gibi hiç ilgilenmediğiniz, araştırmak istemediğiniz, merak etmediğiniz konular var mı?



 
Giyilebilir teknoloji, hiç ilgimi çekmiyor SmartWatch olayı.

Kripto para olayının ne olduğunu biliyorum mesela ama girmiyorum.
  • bos gezenin bos ustasi  (19.01.18 01:11:02) 
Teknoloji sayılmaz ama bilimsel olarak evrim konusundan soğudum. Lisede sayısalcıydım. Dört yıl boyunca okulda haftada üç saat, dersanede iki yıl boyunca haftada üç saat biyoloji gördüm. Üniversite sınavında biyoloji soruları çözdüm. Sonra lise bitince televizyonlarda evrimi bilim adamlarından çok din adamlarının tartıştığını gördüm. Hatta bu konuda apaçık propaganda yapıldığını görünce yapacağınız işi deyip evrimle alakalı şeyleri okumamaya başladım. Kaliteli yazılara denk gelirsem okuyorum ama soğudum yani.


  • dissendium  (19.01.18 01:13:16) 
kripto para olayı
Drone
VR
  • nickfury  (19.01.18 01:19:51) 
Aynen, beni de hiç sarmıyor giyilebilir teknoloji.


  • roket adam  (19.01.18 02:17:28) 
sosyal medya olayi. instaymis snapchatmis youtuberlikmis elim gitmiyor. is geregi teknolojik bi insanim ve dediginiz saatmis coinlermis hepsini (almasam da) takip ederim. olaydan haberdarimdir. ama is sosyal medyaya gelince tam bi tonton dedeyim. aklim almiyor bazilarini.


  • bartman  (19.01.18 08:25:31) 
ne olup ne bitiyor mutlaka takip ediyorum, yazilmis makaleler varsa okuyorum, hem merak hem is geregi ama pratikta hic isim olmaz. sosyal medya dahil, yeni dedikleri herseye uzaktan bakıyorum.


  • rn  (19.01.18 09:44:33) 
youtuberlar, her türlü coin olaylar,drone, iphone 25'in ne zaman çıkacağı vb konulara karşı derin bir umursamazlık içindeyim. Fakat dün okuduğum bir haberde bir drone'un denize düşmüş birine şişme bot yolladığını gördüm, konu bu durumda olduğu gibi insan hayatını etkileyebiliyorsa o zaman elbette ilgileniyorum.


  • rakicandir  (19.01.18 09:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.