[]

araç için aux bluetooth adaptörü

selam
şirket aracı egea. sene olmuş 2017 ama araç telefonun bluetooth'una sadece aramalar için bağlanabiliyor, medya çekmiyor.

çinden arkadaş bir bluetooth adaptör sipariş etmiş aux girişli. söylemişken ben de istedim bir tane. şarjı azalınca 20 saniyede bir "battery low" diyor bayan. 40 saniye solo var 2 kez battery low duyuyorum. delirtiyor.

f/p'si iyi kullandığınız bir aux adaptör var mıdır tavsiye edebileceğiniz? mümkünse konuşmasın.

 
www.hepsiburada.com eski modelini senelerdir kullanıyorum, pilli olmadığı için şarj sorunu da yok.


  • 10032007  (19.01.18 00:46:54) 
Bahsedilen ürün tahmin ettiğim ürün ise harici bir şarj aleti ile şarj edilirken kullanılabilir, arabada usb girişi varsa oradan da olur.

Markalı ürünler pahalıya satıyor o tip ürünleri maalesef. Markasız ürünlerde de hangisi iyidir bilmek zor maalesef :/
  • atom karincanin torunu  (19.01.18 00:47:03 ~ 00:47:31) 
Ben şunu kullanıyorum. Şarjı azaldığında aynen dediğin gibi 20 saniyede bir uyarı veriyor ama bu uyarı da çakmak girişli bir şarj aletiyle aşılabilir. Fazla paralar vermeye gerek yok. Ses kalitesi oldukça iyi.

s.aliexpress.com
  • kumulatifvergimatrahi  (19.01.18 00:54:21) 
aliexpress'te şarjsızlara bakabilirsin. (tr.aliexpress.com bu arada şarjlılar da sürekli şarjda kullanılabiliyor; fakat ev kullanımında şöyle bir sorun oluyor, şarja taktığımda hayvan gibi dip ses yapıyor. diğer modeller de aynı şekilde midir bilmiyorum ama.


  • yuto  (19.01.18 01:23:26) 
www.hepsiburada.com

bir bağlanınca bip sesi çıkartıyor, başka sesi yok.
  • inheritance  (19.01.18 09:26:53) 
Sürekli çakmaklıkta takılı olan bir model ile şarj derdi kalmaz, aliexpress linki verilen güzelmiş.

Yalnız adama helal olsun, mercedese takıp tanıtım fotoları çekmiş :)
  • John Bloor  (19.01.18 11:30:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.