[]

duyuruda yardım isteyip sonra da umursamama

en son bir kitap pdfsinde başıma gelen durum. Bu kitaba mutlaka ulaşmalıyım tarzı bir duyuru. Scribdden indirilmesi, Aaaa nasıl yaptınız,sağolun tarzı mailleşme, dosya boyutunun büyük olması nedeniyle wetransfer ile gönderilmesi. Buraya kadar her şey normal. Ama bilenler bilir wetransfer ile gönderdiğinizde karşı taraf dosyayı indirdiğinde size bildirim gelir. Bu bildirim bana hala gelmedi, ki dosya silinecek wetransfer üzerinden.

tamam kimseden karşılık beklediğimiz yok duyuruda cevap verirken ama ben zamanımı verip, yok indirme yok upload uğraştıktan sonra ihtiyacı olduğunu iddia eden tarafın umursamaması insanın cevap verme isteğini kırıyor.

Olasılıklar :
1. Belki wetransfer sisteminde sorun var, indirildi ama bildirim yollanmadı
2. Duyuruyu açan kişinin başına bir şey geldi, sağlık sorunu, ailevi nedenler vb girmeye fırsatı dahi olmadı

ama yine de sinirlenmedim dersem yalan olur. Sizin de başınıza benzer durumlar geliyor mu? ne hissediyorsunuz? Sİz ne düşünüyorsunuz? Takıntılı mıyım neyim? Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?

Söylemenize gerek kalmadan izninizle kendi derdimi kendim ..... :)

 
Pek sallamıyorum, dün bir pm geldi bakayım dedim 10 gün önce yazdığım bir şeye teşekkürmüş, düşünmemiştim bile ne oldu diye.


  • i was made for you  (19.01.18 00:18:16) 
belki başka bir yerden bulmuştur.


  • facebook  (19.01.18 00:18:27) 
bu ben degilim ya :D
en son kitqbi ben sorunca sanki benmisim gibi oldu.

ben bazen unutuyorum yazmayi, bi ay sonra yaziyorum pardon diye.
tesekkur etmezlerse emek harcadigim bir seye gicik oluyorum kendi capimda.
  • kuehles blondes  (19.01.18 00:33:21) 
piyasada normal şartlarda alabileceğin en ucuz fiyatın %35 civarı daha ucuzuna, sırf işi görülsün diye fiyat teklifi aldım duyuru açanın tam da istediği bir şirketten, yaklaşık 4bin lira daha az ödeyecekti piyasada bulacağı en ucuz yerden; "fiyat budur hocam" mesajıma cevap verme gereği bile duymadı. ucuz fiyat almak için uzak akraba dedim işi yapacak olana, sağ olsunlar yaptılar baya bi güzellik yani. sonra sorup durdular "ne oldu anlaşıcak mıyız" diye, bi ton yalan söylemek zorunda kaldım.

hadi güvenmedin bana, ne bileyim, içine sinmedi, kendi kar payımı koyduğumu düşündün; olabilir. bari "eyvallah düşüneceğim" deme tenezzülünü göster. duyuruyu yardım isteme amaçlı açan da kendisi, yazdığı bir cevaba istinaden kendi kendime gelin güvey de olmadım hani. öyle çok iyilik yapan biri de değilim, hadi dedim bi işe yarasın bağlantılar, böyle olunca baya içime oturdu. hayat tecrübesi işte, o açıdan bakıyorum artık.
  • Bruce  (19.01.18 00:33:27 ~ 00:36:25) 
Duyuruda bahsi geçen kişi @kuehles blondes değildir. :)


  • nickfury  (19.01.18 00:38:53) 
Basima geldi, bir kere de ben yapmis bulundum Sozluk'te. Bir makale istemistim, 4-5 kisiden gelmis ama ben ilkini gordum, ona tesekkur ettim ve hemen onu indirip apar topar isi yetistirmeye calistim. Daha sonra rahatlayip buraya girdigimde ilki disindakilerden mesaj gelmisti. Bu karsidan indirmeyi gorecek bir durum degildi ama tesekkur etmemis bulundum onlara gorene kadar. O iki kisiden biri "Elinize gecti mi" diye sormus, digeri de kufretmisti. Ben de hepsine tesekkur ettim.

Belki baskasindan bulmustur siz gonderene kadar.

Ben gonderdikten sonra eline ulasmamissa haber beklerim sadece. Son durumu bilsem sevinirim haber verdigi icin ama otesinde bir beklentim yok.
  • aychovsky  (19.01.18 02:36:09 ~ 07:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.