[]

Geyik koşusu için ayakkabı?

Merhaba duyurunun Nasuh Mahruki'leri!

Kardeşim Şubat'taki geyik koşusuna katılacak.

28k parkuruna kayıt yaptırmış lakin spor ayakkabıyla koşarım ben dedi, olm çamurda kafanı gözünü kıracaksın uygun ayakkabı alalım sana dedim de ne alacağımızı bilmiyorum ben de.

Mümkünse Decathlon'da bulunsun, öteki türlü de 250 tl'yi geçmese iyi olur.

Teşekkürler!

 
Trail koşu ayakkabıları var, internetten araştırın, botla falan koşulmaz.
Yalnız 28k koşuya katılan birinin az çok bilgisi olması lazım bu konular hakkında. İlk defa mı koşacak anlamadım?

  • peggy  (18.01.18 17:33:50) 
Evet ilk kez koşacak ve biraz heyecanlı kendisi :)

Yarışı sağ salim bitirmesinden başka bir şey istemiyorum şu an.
  • chicha  (18.01.18 17:44:22) 
İlk kez mi koşu yapacak (inşallah bu değildir hehe) yoksa geyik koşularnda mı ilk kez yarışacak onu tam anlayamadım ama 28k her iki durum için de fazla iddialı olmuş. Alışık olmadığı, kaygan bir zemin, inişler çıkışlar, nabız değişiklikleri.. Konu dışına çıktığım için özür dilerim ama belirtmek istedim.

Ben de uzun süredir koşuyorum, koşu ayakkabısı konusunda adidas en sevdiğim bu arada. ama devam etmeyecekse tek seferlik için değer mi bilemedim.
  • peggy  (18.01.18 17:55:48) 
Geyik'te ilk kez koşacak, normalde 10k üstü koşuyor da trail antrenmanı yapmaya yeni başladı. Tam olarak endişe ettiğim kısım da bu: Zor bi parkur, koşan insan için çamur tam bir baş belası ama bütün bunları söylememe rağmen gitti 28k'ya kayıt yaptırdı :D

Teşekkürler değerli bilgileriniz için ^^
  • chicha  (18.01.18 18:00:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.