[]

format sonrası iTunes yüklenmiyor, hizmet paketi vs diyor. win7=)

Öncelikle tablet sayesinde artık foto atmak ve torrent, şifre vs işleri hariç kullanmadığım bilgisayar kendini hatırlatmak için çöktü. son formatı atalı en az 3 yıl olduğu için unutmuşum, neyse zar zor attım, ama yazdığım gibi iTunes yüklenmiyor. Tabii win 7 ultimate'ten anlaşılacağı üzere bilg külüstür, cd de orjinal değil. Fakat format öncesi iTunes yüklüydü ve kullanıyordum, o zaman nasıl yapmışım hiç hatırlamıyorum. Eğer halâ masaüstü kullanan ve hatırlayabilen varsa lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi? Çünkü yedekleme, vs hepsi için iTunes lazım şu an.




 
Son sürüm değil de eski sürümlerden birini yüklemeyi dene. Ya da iTunes in kurulmama nedeni .net framework gibi bir güncelleme istiyor olabilir.

(hiç sevmedim iTunesi)
  • 1adam  (18.01.18 17:14:53) 
Şuradan hizmet paketini yüklemeniz gerekli (SP)

support.microsoft.com
  • himmet dayi  (18.01.18 17:39:24) 
İşte o istediklerini ben bilmiyorum nasıl yapacağımı, o yüzden ne yapayım diye duruyorum böyle. Eski sürümü yükledim önce aslında ama açmadı, 'itunes was not installed correctly error 7 error 127' hatasını verdi.


  • mslny  (18.01.18 17:45:37) 
@himmet dayi, o linke basınca indir kısmında birçok dosya çıkıyor, tümünü mü indiricem?


  • mslny  (18.01.18 17:47:43) 
Windows7 64 bit ise şunu: windows6.1-KB976932-X64.exe
Windows7 32 bit ise şunu: windows6.1-KB976932-X86.exe

Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler'e basarsanız windows'un 32 mi 64 mü olduğunu görebilirsiniz.
  • himmet dayi  (18.01.18 17:57:25) 
@himmet dayi, linkten yazdığınız dosyayı indirdim ve yüklendi, çok teşekkür ederim=) Bu gidişle 1-2 soru daha sorucam ama bugünlük bu kadar.


  • mslny  (18.01.18 22:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.