[]

Enpara kredi kartı

Merhaba,

Sözlükteki "başvurdum", "geliyor", "100bin lira limitli çıktı 0,1 saniyede" gibi entryleri geçersek, bu kartları alalı biraz zaman olmuş olmalı. Nasıl şu an memnuniyet durumunuz? Sanal kart yok diye okumuştum, bu konuda ne düşünüyorsunuz bir de?

Teşekkürler

 
Normal aidatsız kredi kartı işte. Temassız olması güzel. Sanal kart yok ama internet alışverişleri için ayrıca limit tanımlayabiliyorsunuz.


  • inheritance  (18.01.18 16:40:16) 
Aidatsız olması dışında pek numarası yok aslında. Puan toplamıyor, cardfinans kampanyalarından faydalanamıyorsunuz. Çoğu işyeri bonus veya world sistemine taksit imkanı sağlıyor, enpara ile taksit imkanı da çok daha kısıtlı. Bu yüzden ayda 3 defa 1000'tlye kadar ücretsiz taksit kampanyası var.

Başka kampanyası şimdilik olmadığı için ekstra bir avantajı yok diğer kartlardan. Her bankanın aidatsız kartı da var zaten. Ücretsiz olduğu için bulunsun diye aldım, küçük harcamaları enpara ile yapıyorum. Yıl içinde 100 tl iadesi olacak. Ben çok daha fazlasını cepteteb kredi kartı ile kazandım zaten. Tüm bonus kampanyalarından faydalanıyorum. Üstelik ilk 50bin içinde olduğum için aidat da ödemiyorum.
  • neyehbe  (18.01.18 16:45:53) 
sanal kart'i yok ama limit koyabiliyorsun, her ay 3 harcamana (izin verilen sektorlerdeki) 6 taksit yapiyor, o iyi oluyor :) yani ana kart degil ama 2. bir kart olarak cok cok iyi bence


  • kamyonsans  (18.01.18 17:21:23) 
sanal kartı yok.
müşteri hizmetleri gece çalışmıyor.
yoğun zamanlarda göçüyor.

bunlar dışında iyi :)
  • herhaltibiliyoring  (18.01.18 17:26:11) 
200 lira kart aidati almak için aldım. sıradan kart işte. sık kullanmıyorum. Bu tür dijital bankacılık kartlarında güvblik açığı olduğunu düşnüüyorum ama. nuvoda vardı bir ara fena.


  • Cursed Chico  (18.01.18 18:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.