[]

Japonya'ya gidenler

Mayıs gibi 5-6 gün gideceğim
Tokyo'da ineceğim

Şuraya da git gör yap dediğiniz neler var

Buradan Kore - Vietnam(veya Tayvan) - Tayland yapıp döneceğim

Önerilere açığım

 
5/-6 gun ancak.
Fish market e gidebilirsin sabahin korunde, golden gai bolgesinde biseyler icebilirsin.

Suntory strong zero icmeden donme, ozellikle seftalili. Onun disinda akihabara, shinjuku, ueno park vb. Anime-mangaya ilgiliysen cok meshurlarinin muze gibi seyleri oluyor.
  • kuehles blondes  (18.01.18 15:58:11) 
Yeme içmeyle ilgili olarak Youtube'da bir kanal var hep izlediğim:

www.youtube.com

Tokyo'da yaşıyorlar ama Japonya'nın başka bölgelerini de geziyorlar. Belki arzunuza göre şeyler bulabilirsiniz burada.
  • inawen  (18.01.18 16:06:50) 
5-6 gün ful tokyo'da kalmak mantikli olur sanirim. shimokitazawa ve koenji isimli hipster bölgelerinde vintage shopping yapip cafelerde barlarda otur. Koenji'de alternatif canli müzik yapan bir sürü bar var, hatta hayatimda gittigim en cool nargileci de oralarda bi yerdeydi.

otaku olaylari icin akihabara bölgesi ya da nakano broadway isimli shopping mall gezilmeli.

Shinjuku civarlarinda güzel bir izakaya'da takilmak lazim. robot bar para tuzagi, gerek yok. degisik degisik konseptli girisi bedava olan barlar cafeler var shinjuku civarinda. kawai monster bar mesela harajuku civarinda ya da pompompurin cafe. takeshita caddesinden bir gecmek lazim.

shibuya crossing'i aksama dogru bir görmek gerek.

Ekstradan bir onsen deneyimi icin Tokyo Odaiba Oedo Onsen Monogatari gibi bir yere gidilebilir.

Fuji dagi civarina ya da yokohama'ya day tripler yapilabilir.


onun disinda tabi meji shrine civari geizlmeli. shinjuku gyoen, ueno parklari da.

National art center tokyo cok güzel, keza mori museum da mori tower'in 40'inci katinda cagdas sanat deneyimi icin güzel. bazi biletler museum ve observatory icin ortak pass veryior, oradan tokyo manzarasina da bakilabilir.

efendim ondan sonra, bookoff, mode off ve hardoff store'lar 2. el seyler icin. bir maid cafe'ye gidilebilir geyigine, eglenceli aslinda.

bu kadar fazla fazla yeter, muhtemelen bircok seye vakit kalmaz heralde.
  • hophophoba  (18.01.18 16:27:23) 
bunu da öneririm: www.youtube.com


  • mirafiori  (23.01.18 15:08:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.