[]

haftasonu kaçamağı

eş ile gidilebilecek türkiye'de neresi olabilir? araç yok. uçak ya da otobüsle gidilecek.

güzel vakit geçirebileceğimiz, biraz da gezebileceğimiz..

doğu karadeniz tarafı nasıl olur? amasra, bartın, sinop vs.. ya da daha yakınlardan kapadokya? ama havalimanı problemi var sanırım o tarafta da?

bolu ya da çevre dağ taraflarını düşünüyorum ama araç olmadığı için ya da çok tecrübeli bir şoför olunmadığı için çekiniyorum o taraflara..

var mı tavsiye verebilecek?

 
Kapadokya'da havaalanı problemi yok. Alan açık ama olmasa dahi kayseriden yine gidilebiliyor.
Amasra'da güzel. Gitmedim ama gitmenizi isterim.

  • Nature Works  (18.01.18 14:10:13) 
Karadenizde arac kiralamaniz lazim. Bunu bilir bunu soylerim.

Kapadokya icinse araca gerek yok. Kayseriye ucarsiniz, oteliniz havalimanindan alir ya da dolmusa vb binersiniz.
Bence goreme merkezde kalin. Her yere minibus vb var ve en azindan acik hava mizesine yuruyerek gidersiniz.
  • kuehles blondes  (18.01.18 14:11:23) 
@nature works: teşekkür ederim hocam, aklımda amasra bartın tarafları.

@kuehles blondes: çok teşekkürler. amasra vs.. için de mi araç lazım? :/
  • rajaz  (18.01.18 14:12:35) 
sinopta birtek cezaevi&paşa tabyaları var. gerisi hava iyiyse yapılır; yalı kahvesi, ada turu, hamsilos, akliman, inceburun, sarıkum, erfelek şelaleri.

ordan sinop'u silmenizi rica edeyim.
  • qobel  (18.01.18 15:11:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.