[]

Banka neden kredi kartını kapatmak istemiyor??

aynı bankaya ait 3 tane kartım var ve ben kullanmadığım ikisini kapatmak için aradım ama ağzımdan girip kulağımdan çık puan muan derken kapattırmadı. nedenini bilen var mı_ sonuç aynı bankanın 3 kartı




 
farklı bankalar değil buna dikkat edin. aynı bankanın 3 aynı kartı.. diğer ikisinni kapatmıyorlar..yoksa anlıyorum müşteri kaybı falan vs


  • gameofannen  (18.01.18 10:02:38) 
Adeti düşürmek istemiyorlar, kullanmasan da o bankadan kartın var ve bu bankalar arasında bir yarış.

Kullandığında zaten kazanıyorlar o ayrı, "abi kullanmıyorsan da kapatma dursun gözünü yiyim" yapıyolar o yüzden.

Ben kullanmayacağım kartlar için kayıp çalıntı hattını tuşlayıp 1 dk içinde iptal ettiriyorum, "kartımı kaybettim iptal edin, yenisini de göndermeyin" diyorum ses edemiyorlar.
  • John Bloor  (18.01.18 10:19:30) 
İşte o olmayan iki müşterinin yerine sen bu işi yapıyorsun.


  • 1adam  (18.01.18 10:22:06) 
o kredi kartlarını veren ayrı, iptal etmeyen ayrı prim aldı. sebep prim. yoksa bankalar arasındaki yarıştan çağrı merkezindeki elemana ne?

benim de garanti bonus kartım vardı. gişedeki eleman "size miles&smiles verelim" dedi. istemem dedim, ağzımdan girdi burmundan çıktı, kullanmazsan aidatı da yok dedi, verdi. bi m&s mastercard, bi de m&s amex geldi. oldu mu sana üç kart? hepsinin limiti de ortak ha. ayrı limitleri yok. yani iptal ettirsem de limit boşa çıkmıyor.

amex'i kullanmıyorum. mil toplamak bonus toplamaktan daha avantajlı geldi, m&s mastercard'ı kullandım, 150 lira aidat geldi. ikinci sebep de bu. bi kere kullandın mı aidatı kaçıyor.
  • kibritsuyu  (18.01.18 11:42:23) 
herkesin sistem içinde belli bir limiti var. sen 1000 TL limitli kartını kapatırsan diğer bankadan 1000 TL limitli kart alabilirsin. durum bundan ibaret. şunu dene bakalım: 2 kartını iptal et, diğer kartının limitini yükseltsinler. bakalım bunu yapacaklar mı?


  • silah taciri  (18.01.18 11:51:26 ~ 11:56:59) 
Karti kaybettim diye ara. Yenisini gonderelim mi diye mecburen soruyorlar. Gondermeyin de. Kart kapanmistir.


  • ykyt  (18.01.18 12:07:36) 
kapatmiyorum ne demek gerekirse ana avrat kostur kapatsinlar.


  • eksimeksi  (18.01.18 14:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.