[]

kitap alışverişi siteleri

favoriniz hangisi?




 
bende bu konuyu araştırdım. d&r ve idefix aynı siteler. kitapyurdu dinci bir site dendi.

ebanga sitesini kullanmaya başladım.
  • mikahakkinen  (18.01.18 09:53:25) 
Eganba +1
Odakitap ve Babil de aynı dağıtımcının, onlar da olur.

  • kobuzchu kiz  (18.01.18 10:06:12) 
kitapyurdu. nerdeyse aynı gün kargo yapıyorlar, kargo beleş limiti düşük, aradağım hemen her kitap var. dinciliklerini bilmiyorum.


  • giovanne  (18.01.18 10:13:00) 
Siparişi hazırlama hızıyla kitapyurdu daha önde. Ayrıca 1 lira bile olsa kargoya verilen para bana çöpe atılmış para gibi geliyor. “10 liradan sonra kargo 2 lira”, “40 liradan sonra ücretsiz kargo” ve kendi merkezlerinden teslim alma seçenekleri de var.

D&R ve İdefix birbirinden farklı değil. Diğerlerini yorum yapabilecek kadar kullanmadım.
  • lazor  (18.01.18 10:13:44) 
kesinlikle kitapyurdu üzerine tanımam. dr ve idefix'e bulaşmayın, çünkü adamı kanser ediyorlar. iş arkadaşımın siparişi 25 gündür ortada yok, ve oyalayamaya devam ediyor dr.

Kitapyurdu aşırı hızlı, hem kitap hem kargo fiyatları makul.
  • tss  (18.01.18 10:29:23) 
@dieis kimsenin öyle bir şey söylediği yok. sen alabilirsin. hiç bir grubu da zan altında bırakmıyorum. dincilerin içten hesaplı olmalarını sevmiyorum ve hoşuma gitmiyor. kendi cemaatlerini kurup devlet içinde devlet kurmaya çalışmaları hoşuma gitmiyor.


  • mikahakkinen  (18.01.18 10:43:04) 
dr'da güzel indirimler oluyor, onun dışında en düşük fiyatları her zaman idefix verir, prefix'ten ötürü.


  • Apocalypse  (18.01.18 11:30:52) 
her site hakkında şikayet var da kesinlikle uzak durulması gerekenler D&R ve Idefix.


  • lazpalle  (18.01.18 11:31:09) 
eganba favorim. geçen sene sınıfıma hikaye kitabı alımında bana epeyce yardımcı oldular. indirim kodu gönderdiler tekrardan kitap aldık o ücrete. odakitap da aynı dağıtım şirketinde. babil.com'u da satın almışlar. 3 siteyi karşılaştırdığımda babil biraz daha ucuz geldi bana. neresi ucuzsa benim için orası iyidir. gönderim süresi de haftaiçinde sağlanması benim için yeterli olduğundan ben beğeniyorum.


  • dedim ben sana  (18.01.18 12:20:20) 
2000 yılından beri düzenli olarak kitapyurdu kullanıyorum. yüzlerce kitap aldım ve hiç pişman olmadım. açık ara favorim kitapyurdu.
bir de nadirkitap.com var tabi. ikinci el alacaksam elim mahkum nadirkitap'a...
sadece bu ikisini kullanıyorum.
  • dilemma of subscribtionability  (18.01.18 12:24:45) 
d&r'dan uzak durulmasi gerektigini duymayan varsa da duysun. dinci minci adamlar isini duzgun yapiyorsa kullanirim. digerleri kendilerine ceki duzen vermeyi ogrenene kadar.


  • jimicik  (18.01.18 12:25:45) 
harmankitap'ın fiyatları da oldukça iyi, dinci değil.


  • legalize marijuana  (18.01.18 13:03:01) 
en cok sorunu d&r da yasadim bende; kitapyurdu, babil, idefix kullandim ve sorun yasamadim genelde...

siyasi durusundan cok fiyat, kampanya vb. seylere dikkat ediyorum
  • kamyonsans  (18.01.18 13:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.