[]

kıraathanede kendimi rahat hissediyorum

selam beyler,

kendimi bu konuda daha önce de örselemiştim, yine bir daralma geldi ve yazayım dedim.

gördüğünüz gibi burada bile bir maruzatım olduğunda "beyler" yazarak lafa giriş yapıyorum. bu şekilde olduğunda kendimi daha rahat hissediyorum.

bir ortamda kadınlar varsa geriliyorum. normaldeki eğlenceli tavrım bir anda değişiyor, yüzüm düşüyor, durgunlaşıyorum. pek fazla konuşamıyorum.

meyhane seviyorum, kıraathane seviyorum... okul dönemlerimde de hep erkeklerle takılmaca, halı saha bilmem ne işte.. hep bir hödö hödö ortamı yani..
"nobor lon noptonoz hohhah", diyerek enseye tokat falan gibi gereksiz ve boş ortamlarda daha rahat ediyor gibiyim.

bu sebepten dolayı kadınlarla olan iletişimde de bu gibi kalıpları kullanıyorum ve yanlış anlaşılıyorum, yani örneğin genelde ağzımdan NE KRAL ADAMSIN falan gibi şeyler cıkabiliyor. ve doğal olarak karşıdaki "nee, adam mı dedi o" bakışı atabiliyor.

kadın da adam o ayrı konu ama genelde öyle denmediği için garipseniyor olabilir. zira ben de garipsiyorum.

neyse daha fazla uzatmayayım.

akla gelen şeyler:
-bir kadın seni üzmüş. (hayır, kadınlar tarafından üzülmedim.)
-geylik olabilir. (hayır, eş cinsel eğilimlerim de yok.)
-kadın düşmanı mısın olm? (yo, aksine nezaketi hiç bırakmam karşı cinse karşı ve saygı duyarım.)


ee o zaman nedir ulan benim olayım?

www.youtube.com

 
abi normal bi adamsın ve herkesin senin gibi olması gerekiyor.
şaka değil, ciddi yazdım.

  • güneyli çocuk  (17.01.18 22:42:38) 
iyi de kıraathanelerin olayı değil mi?

saç baş dağılmış gitsen de kimse dönüp bakmıyor, nokia3310la gitsen de, selamın aleyküm dersin, söylersin çayını, alırsın gazeteni okursun.

yani ne bileyim evden 1 tık yukarda kahvehanelerin rahatlık olayı
  • Photographer  (17.01.18 22:47:05) 
yeterince kizli ortama girmemissin bence, sorun o. veya kafa olarak uyusabildigin kizlar olmamis. iyi anliyorum. ayni durumdaydim. lisede iyi anlastigim kiz arkadaslarim olunca bende hafiflemisti bu. hem asosyal ve yabani olmanin hem de muhafazakar yetistirilme tarzinin etkisiyle kadinlarin da normal insan oldugunu idrak etmem uzun surmustu ama oturdu sonunda. normalde aynen senin gibiydim, kizli ortamda konusmak icimden bile gelmezdi (cekingenligi gec, bir kizla konusabilecegim hicbir konu yoktu. en azindan oyle dusunuyordum) ama simdi ortamda kiz yoksa canim sikiliyor. kiz varken daha neseli, daha canli oluyor ortam sanki. o yuzden bence eksik olan sey kafa dengi kiz arkadas eksikligi. ben de oturup simdi sanat konusmuyom. aklima ne gelirse. erkekle konustugumdan farkli gelmiyor artik. gerci benim "cenk tosun ucuza gitti" diyen kiz arkadasim da oldugu icin konu sikintisi olmuyor pek, cagir hali sahaya da gelir jsksls


  • der meister  (17.01.18 22:47:18) 
Valla bende kahveye kaptırdım bi arkadasımla kendimi gitmezsem rahat edemiyorum haftada iki uç kere gidiyorum safi muhabbete az cok cevrede oldu kendi halinde adamlarla cok sevdim ayrıca çay 1 lira tost 4 lira iyi geliyo yorgunluk alıyo kafa dinliyorum öyle hiç birşey yapmadan biraz önce iki saat oturdum iyi geldi telefona bile bakmadım 8 çay içmişim ama 3 bira kafası yaptı okey taşı sesinden heralde


  • steward  (17.01.18 23:00:51) 
durumun tuhaf ama sebebini bilmiyorum.


  • ateistanbul  (17.01.18 23:54:12) 
Oradaki insanlar samimi çünkü popüler olan şeylerle mutlu olan insanlar değiller, otur yanlarına oyun oynayanların birbirlerine yaptıkları şakalar bile tebessüm ettiriyor benim geçerken bazen görüyorum özellikle yaşı almış gitmiş amcaların yaptıkları, laf koyma bilmem ne dertleri yok kimsenin, kızların olduğu ortamda kafede olsan ayy vayy bir sürü kendini beğendirme, ben burdayım bana baksın herkes benimle ilgilensin vs.


  • Uncle Sam  (18.01.18 00:09:13) 
Vallahi normali bu degil mi :) bence sende bi sorun. Hatta kizli erkekli ortamlarin cok yalan oldugunu dusunuyorum. Erkek erkege takilmak iyidir.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.01.18 00:27:48) 
büyürken etrafında hep erkek mi vardı, okulda kız arkadaşların az mıydı?

genelde haremlik selamlık büyüttüğümüz için çocukları, karşı cinsle yan yanayken ne yapacaklarını bilemeyip "kötü" veya "ayıp" bir şey dememek/yapmamak için kasılıyor erkekler. kadın sana yanında rahat olunacak biri gibi değil de, samimi olmadığın, saygıda kusur etmek istemeyeceğin bir yabancı gibi geliyor olabilir. bilerek yapmıyorsundur ama "böyle gördük" durumu olabilir.
  • Bruce  (18.01.18 00:39:12 ~ 00:39:56) 
Bruce + 1

Nedenlerinden biri aliskanlik olabilir. Cocukken hep erkeklerle oynadiysaniz, kizli-erkekli oyunlara cok girmediyseniz; ayni sekilde ergenlikte de sadece erkek grubuyla yakin arkadaslik yaptiysaniz beklenen bir durum olabilir bu. 11 yasindayken 3 erkek ve 3 kizli yakin arkadas grubumuz vardi. Bazen saklambac oynardik, bazen cift kale mac yapardik. Daha kucuk yaslarda hep birlikte evcilik oynuyorduk mesela. Sonra mahalleye baska bir cocuk tasindi ve bir gun yine cift kale mac yapalim dedik. Bir baktik cocuk futbolu ciddiye aliyor, ciddi ciddi oynuyor. Biz "Benim ayagimda cok durdu, simdi sen al" diye pas falan veriyorduk. Oyle yapmamiza kizdi. Konusmasi bizim dilimizden degildi, daha dogrusu anlamiyorduk niye o kadar sert konustugunu. Anneme aglamistim "Bana lan dedi" diye. Annem "Oglan cocugu gibi yetismistir simdiye kadar" demisti, onun da ne demek oldugunu anlamamistim. Biz lan'i daha onceden sadece komedyenlerin kullandigi bir sey saniyorduk, konusma arasinda gecse de oyle doldu dolu olmuyordu mesela. Ben urkmustum cocuktan. Cocuk kizlarin ve Mericlerin ortasina dusmus gibi kaldi. Boyle bir kan uyusmazligi oldu bir zaman. Cocuk zamanla bize alisti, biz de ona alistik da; ortamda biz olmayinca yine aynisina donuyormus derlerdi.

Belki bu bir neden olabilir. Erkeklerle buyuduysen hep, cevre oyleyse; alistigin ortam olmadigi icin rahat edemiyorsundur belki.
  • aychovsky  (18.01.18 01:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.