[]

Wordpress açma maceraları-2

Herkese merhaba,

Hatırlayanlar olabilir, bir süre önce Wordpress tabanlı bir site açmak için kolları sıvamıştım. Şimdi bazı sorularım var:

- Domain, hosting işleri halloldu. FTP'yi indirdim ve kurdum, keza veritabanı da şu anda kullanılabilir durumda. Wordpress'i de zip olarak indirdim fakat şimdi ne yapacağım tamamen takıldım kaldım. Resmen önümde açık Filezilla, veritabanı ve host sayfaları açık ama ekrana bakıyorum bön bön.

- Wordpress paralı mı oldu, zira wordpress.com'a girince premium aboneliğe geçiş yaptırttı. Bu normal mi?
- Domainadı.com/wp-admin'e girdiğimde hiçbir şey çıkmıyor, peki ben nereyi yanlış/eksik yaptım cidden?

Şimdiden çok teşekkürler saygıdeğer Zuckerbergler

 
Hosting paketini kapat ben sana bizim hostingde kurup vereyim yılda bir domaini öde, parana yazık. Bana bir ara kahve ısmarlarsın ödeşmiş oluruz :)


  • osmanyueksel  (18.01.18 02:39:54) 
Öncelikle yorumlar ve destekler için çok teşekkür ederim, umarım bir an önce hallederim işleri

@duyulması: Radore'den aldım ve phpmyadmin diye bir panel var. Buraya kadar yardımınızla çözdüm fakat şimdi de template yüklerken boyutu büyük dedi. Şimdi alanı genişletmeye çalışıyorum... ha gayret :)
@liberal: Teşekkür ederim hosting firması halletti sonunda wordpress paneline de girmeyi başardım sonunda
@osmanyueksel: Senin hangi hostingdi? keşke önceden bilseydim valla misss gibi olurdu. Şimdilik çözdüm gibi şu template işini de halledersem beni kimse tutamaz :P
  • mowgli  (19.01.18 00:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.