[]

oda için 1 adet güvenlik kamerası

Merhabalar.

yaklaşık 10m2 odam için güvenlik kamerası almayı planlıyorum. bir şirkete sordum, kayıt cihazı+hdd+1 adet kamera+kuruluma 800tl dediler.

Ip kameralar varmış, bunlardan duvara monte edebileceğim bir IP kamera var mıdır? 10-15 günlük de kayıt tutabilmek istiyorum.

Teşekkür ederim.

 
Hafıza kartı desteği olan bir IP kamera işini görebilir ucuz çözüm istersen, ama 10-15 günlük kayıt ciddi yer tutar, hafıza kartı yetmez.

Kayıt süresi uzun olacak ise HDD li bir kayıt cihazıı ve kamera alman lazım.
  • John Bloor  (17.01.18 11:06:21) 
hafıza kartına kaç günlük kayıt yapılabilir?
mesela 64'lük bir hafıza kartına.

  • xca1  (17.01.18 11:13:06) 
dashboardcamerareviews.com

buradan hesapla istersen.

aklıma hafıza kartlı kamera denince araçlara takılan dashcamlar geldi.


ayrıca bunun net bir çözümü yok, hareket algılayınca kayıta başlayan kameralar da mevcut çünkü.

ayrıca dvr alacaksan, elbet vardır ama ben 4 kanaldan aşağı görmedim. yani 4 tane kamera takılıyor.

ikincisi bu iç mekan kameralarda infrared de oluyor, sıfır karanlığa yakın karanlıkta bile siyah beyaz kayıt yapıyor.

şimdi gelelim ikinci soruna, sen evde yokken bu kamerayı kuracaksın ya, her ne şekilde olursa olsun, bi halt edecek insan, kamerayı da söker, dvrı da.

ip cam nasıl oluyo bilmiyorum ama sanırım çektiklerini bulut üstüne yükleyip saklamıyor.

www.paketkamera.org

infrared dediğim bu ufak lambalar, yandığı zaman dışarı ışık vermiyor ama görüntüde çok fark ediyor. demo videosu var, az çok anlarsın ordan infrared olunca ne oluyor diye.


üçüncü olarak, bu adi dvrlar bir süre sonra bozuluyor, kendi kendine, orası gidiyor, burası gidiyor, fanı bozuluyor, al bizimkinin tv çıkışı bozuldu 3 ayda , zaten ellenen bişey değil. kaliteliler de çok pahalı, lg gibi markalar mesela.
  • Photographer  (17.01.18 11:24:20 ~ 11:44:46) 
xiaomi yi camera kullanıyorum. Kargo dahil $35'a Amazon'dan almıştım. Kurulum falan çocuk oyuncağı, sadece wifi'a bağlıyorsun. Bi de arkadaşların dedikleri gibi arkasına micro sd kartı takınca işini fazlasıyla görür.

Kamerada smart detection diye bir şey var, sadece hareket olduğu zaman kayda geçiyor. Bende eskiden kullandığım 8GB'lık bir micro sd vardı, onu taktım. Sadece hareket olduğunda kaydettiği için çok rahat şekilde yetiyor o boyut bana.
  • elon  (17.01.18 11:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.