[]

Hoca hepimizi bırakıyor. Çaresiz kaldık

Çıldırdım. İki yıldır bize psikolojik işkence yapan bir akademisyenden bahsediyorum.

Sınav kağıtlarını okumadan herkesi bırakan, aşırı derecede uğraştıran ve sonuç olarak hiçbir şey öğretmeyen, diğer hocalara ve araştırma görevlilerine bile binbir çile çektiren, egosunu tatmin etmeyi çok seven bölüm başkanı bu kişi.

Herkesi bütünlemeye bıraktı, bütün arkadaşlar bu tatil döneminde memleketten sırf bu sınav için geldik (her detayını, noktasını virgülünü biliyoruz konuların), sınavdan çıktıktan bir saat sonra sonuçları açıkladı. 10 aldım 5 sayfa yazıya. Finalde sadece bir iki kişi geçti, onlar da nasıl geçtiklerini bilmiyorlar.

BİMER'e yazsak, bir şekilde şikayet etsek mezun olamayız. Bölüm başkanı ve çok kıdemli.

Ne yapacağımızı bilmiyoruz.

 
Nasıl üniversitelerde okuyorsunuz böyle yav. Dekanlığa yazacaksınız mecbur.


  • dissendium  (16.01.18 20:30:01) 
Aranızda para toplayın


  • nocturness  (16.01.18 20:33:26) 
sınıfın yüzde onu geçiyorsa, çok bi sonuç alamayabilirsiniz ama dekanlığa dilekçe vereceksiniz, heyet kararı isteyeceksiniz.

hangi okul ?
  • antik depresan  (16.01.18 20:34:34) 
Arabasina zarar verin diyen arkadas fakulte icine birakilan kameralar ve guvenligin oldugu bi alanda nasil yapsin bunu. Direk atarlar okuldan ugrasmazlar.


  • imelih  (16.01.18 20:49:37) 
Polisle başım belaya girsin, mahkeme mahkeme dolaşayım diyorsan arabasına zarar verebilirsin.

Gerçekçi konuşursak sözlü olarak dekanlığı yoklayın, bir şey çıkacak gibi olursa dilekçe verirsiniz.
  • himmet dayi  (16.01.18 20:54:14) 
diğer hocalardan yakın olduğunuz birisi varsa ona bahsetseniz.


  • biravekahve  (16.01.18 20:54:59) 
sorunlara neden en yakından başlamıyorsunuz ki, bimer'e ne diye yazacaksınız, ortada bir suç, hak ihlali mi var; bu işin usülüne göre gitmezseniz haklı iken haksız olmak içten değil.

Öncelikle aldığınız nota itiraz eden bir dilekçe yazıp bölüme verin, bağımsız bir hoca tarafından kağıtların tekrar okunmasını isteyin, cevap olumsuz ise dekanlık, yine olumsuz ise rektörlük, yine olumsuz ise yök, bimer ne varsa şikayet edin ya da mahkemeye verin, mahkeme sonucunda bağımsız hoca sizi geçirecek not verirse, okula ve hoca'ya tazminat davası açın ki bu kadar çaba boşa gitmesin.
  • gezegen olan pluton  (16.01.18 21:07:17) 
olm söylemiyeyim söylemiyeyim, uçan kuşun kanadını kırmıyayım diyorum, illa bir kaşınan çıkıyor.

yahu, araba lastiğine bıçak saplamış, sen top mu kesiyosun bilader. o bıçağı oraya saplaman için bir de yanında 5 kiloluk çekic olması lazım.

anca o bıçağı çekiçle çaka çaka saplarsın o lastiğe.

yok denemesem, etesem tamam.

benim denediğim lastikler bir de hurda lastiklerdi, birde içinde 25-30 psi basınç olduğunu düşün, hiç olmaz o iş.

al tellere bak.

www.konlas.com.tr

bilgihanem.com
  • Photographer  (16.01.18 21:13:42 ~ 21:19:39) 
Okul Dokuz Eylül Üniversitesi.
@gezegen olan pluton, doğru söylüyorsunuz ama bir şekilde başarılı olamazsak başımız çok büyük belaya girer. Öyle bir insan ki, yazdığı savunmayla, bu duruma karşı koyacağı tavırla bizi haksız çıkarabilecek birisi.

Durduk yere problem çıkaran biri bu durum karşısında bundan sıyrılırsa bizi mezun bile etmeyebilir. Genelde 4. sınıfta alttan alanlar ve hiç pes etmeyip sesini çıkarmayanlar düşük notla geçiyor bu dersten.
  • hadi ya la  (16.01.18 21:19:45) 
huyuna gidin olm he deyin ne çıkar


  • regardless of what they say  (16.01.18 21:22:48) 
fetöcüdür belki?


  • selam  (16.01.18 22:11:35) 
"Öyle bir insan ki, yazdığı savunmayla, bu duruma karşı koyacağı tavırla bizi haksız çıkarabilecek birisi."

o işler öyle kolay değil. önce dekanlikla görüşün. sonra dilekçe yazin ve dilekçenize mutlaka evrak kayıttan tarih numara alın. resmi olarak kayda girmiş olsun, sumenalti edilmesin.

sonra sonuç alamazsanız dava açarsınız. bunlar idari davalar, öyle yıllarca sürmez. kagidiniz başka bir üniversitede oluşturulacak kurulda okunacak ve not verilecek. gerçekten hakliysaniz hak ettiğiniz puanı alırsınız.

benim bir arkadaşım yaptı. 16 aldığı türk dili dersi kendisine 75 olarak geri döndü.
  • balik kraker  (17.01.18 00:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.