[]

İstanbul'a yakın gezilecek-görülecek yerler / günübirlik

Merhaba duyuru halkı,

İstanbul'da yaşıyoruz ve şehir dışındaki yakın yerleri gezmeyi seviyoruz. şimdiye kadar gezdiklerimiz:

1. bursa-cumalıkızık-tirilye-mudanya
2. edirne
3. çok yakın değil ama bozcaada ve gökçeada
4. adalar
5. polonezköy
6. abant
7. bandırma

baharda bursa-gölyazı ve tekirdağ-uçmakdere planlarımız var. iki kişiyiz ve araba kiralamak planlarımız dışında. toplu taşımayla ulaşım tercih ediyoruz.

arkadaşlarım iğneada gibi yerler önerdi ama sanırım arabasız pek bir zevki olmayacak oraların. maşukiye'yi de bu nedenle eledik.

Bunlar dışında günübirlik ya da tek gece kalmalık nereleri önerirsiniz acaba?

 
Karasu


  • kablelvuku  (16.01.18 17:40:15) 
iğneada tarafları ama araba olmadan zor olur.

kesin bilirsiniz ama atatürk arbetoryumunda bir gün geçirebilirsiniz ama haftasonu aşırı kalabalık olur kesinlikle tat vermez.

uçmakdere tarafları iyi ama yağmur varken falan sakın gitmeyin, her yağmurda dev gibi kayalar falan düşüyor , yol aşırı derece virajlı.

karasu bence gidip görülecek bi yer değil, özellikle kışın.

trakya bölgesinde edirne dışında gezilecek pek bi yer yok ne yazıkki, yani uzunköprüye falan gidilebilir, onun dışında havsa desen köy, burgaz desen sanayi şehri, düzgün 1 cafesi bile yok, babeeski desen ufufacık bi yer, çorlu'da görülcek hiç bi yer yok, her yer avm, her yer cafe, silivri falan desen zaten istanbul orası.

edirne'den memnun kaldıysanız devam edin, karağaç tarafları var, söğütlükte mangal falan yapabilirsiniz, sarayiçini gezebilirsiniz, bir sürü müze, tarihi yapı mevcut. bir günde bunların zaten yüzde 10unu ancak gezmişsinizdir.
  • Photographer  (16.01.18 17:57:44 ~ 18:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.