[]

Son zamanlarda Danimarka yapan?

Var mı? Bir sorun olmazsa haftaya 3 Günlüğüne gidicez. Girişte vize harici sağlık sigortasınjn orjinalini isteme durumları var mı? Bazı bloglarda Danimarka soruyor demişler. Yeşil pasaport için önceden haber veriliyordu, yazı vs alınıyordu, devam ediyor mu o istek( arkadaşım için çalışan kişi)
Ayrıca önerileriniz de alınır



 
vize için topladığınız belgelerin birer kopyası yanınızda olsun. sigortanın orjinali değil de bir printer çıktısı olsa iyi olur.


  • cedex  (16.01.18 10:33:15) 
pek birşey soran olmuyor ama sigorta, kalacağınız yer ve dönüş biletiniz ile ilgili bir belge yanınızda olursa iyi olur..


  • havada bulut  (16.01.18 21:46:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.