[]

Yds Yardımcı Kitap

Merhaba,

Yds için yardımcı kitap öneriniz var mıdır ne alalım?


 
irem yayıncılığın güzel kitapları var. yds için diyorsun ama tam olarak neye eğilmek istiyorsun? direkt soru mu yoksa kelime anlamı ya da eş anlamı mı? ona göre yarın direkt kitap adı verebilirim.


  • Apocalypse  (16.01.18 00:49:35) 
Valla eşim hazırlanacak, seviyesi çok iyi değil, nereden başlayacağını bilmiyor. Bu şekilde bir tavsiye verebilir misiniz?


  • schwannoma  (16.01.18 01:04:38) 
Ankara dil akademisi online kursları güzel anlatıyor. Kitapları da gayet güzel. Sitelerinde mevcut sanıyorum.


  • yazmali  (16.01.18 02:00:29) 
başlangıç için yargı yayınlarının "ydk-yökdil temelden başlayanlar" ya da yedi iklimin vital grammar kitabı kitabını öneriyorum. kelimeler için ilk olarak irem yayıncılığın 60 günde yds kelimelerini ardından passagework ön hazırlık kelime canavarı kitabını, güzel bir tarzı var.


  • Apocalypse  (18.01.18 10:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.