[]

starbucks ve kalitesi

merhabalar,
starbucks'ın hizmet kalitesi ile ilgili şikayette bulundunuz mu, bulunduysanız hangi kanal aracılığıyla, ve geri dönüş / cevap / değişim gördünüz mü?

Özetle, zahmete değer mi?

Teşekkür ederim.

 
Ben 2 hafta önce mecidiyeköyde bulunan starbucks şubesinde çalışan birini şikayet ettim. maili cumartesi attım pazartesi bölge müdürü mail attı.sonra 4-5 kere daha gittim,şikayet ettiğim durum düzelmişti.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (15.01.18 22:24:45) 
ben şikayette bulunmadım ama twitter adresinde şikayetlerle ilgileniyorlar.

twitter.com
  • facebook  (15.01.18 22:52:02) 
Twitter'da şikayetlerle ilgilenmediler. Böyle durumlarda, "şikayeti dinlemeye zahmet etmiyorsanız, şikayet sebebinizle yola devam edin, allah da belanızı versin, en güzel ceza bu size" mantığındayım, ama kalite konusunda hassas olduğu imajını verdiği için deneyeyim dedim. Mail atayım bari, twitter'ı umursamayan şirkete.


  • neynep  (15.01.18 23:59:31) 
Değer. Ben termosum bozulduğu için müşteri hizmetlerini aradım. Bölge müdürü geri aradı, istediğim modelle değiştirebileceğimi söyledi. Termosum faturası yoktu ve alınalı 1 yıla yakın olmuştu. Mağazaya kendi haber vermiş, bir şey olursa beni tekrar arayın mağazaya gidince diye cep telefonunu da vermişti. Ben memnun kaldım.


  • Lim5  (16.01.18 00:28:38 ~ 00:29:58) 
2 gün içinde cevap verdiler. bir dahaki gittiğimde konuyu çözmüşlerdi.

peçetelerin orada bölge müdürünün kartı oluyor, doğrudan yaz.
  • babilbaligi  (16.01.18 07:13:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.