[]

istanbul izmit belediye otobüsü(200) ve sonrası?

merhaba,
yarın izmit'e gideceğim:
www.kocaeli.bel.tr
15 dakikada bir görünüyor doğru mudur? bir de bu otobüste para geçiyor mu? yoksa istanbul kart gibi bir kart zorunluluğu var mı?

sonrasında da Alikayha OSB'ye gitmem gerek, oraya nasıl giderim?
konumu şuralarda bir yer:
goo.gl

 
Kartal cevizli peronundan kalkar, yazılı saatler günceldir ve kocaeli kart geçerli ama olmayanlar için geçiçi bilet alıyorsun, otobüse binerken şöförden alacaksın yanında nakit para da olsun dostum.

Halkevi durağında inip 100 metre ileriye yürüyeceksin karşıya filan geçmeyecek direk indğin gbi ankara yönüne doğru yürüyeceksin, şehiriçi minibüslerin kaklktığı durak ordadır, alikahya OSB tabelalalı yeşil otobüslere bineceksin
  • onunsihirlikelimesivar  (15.01.18 22:10:12) 
kartal-cevizli peronu için yanlış anlaşılma olmasın bu arada.

maltepe park'ın arkasındaki peron değil de kartal köprüsünün oradaki peron yalnız.
  • lamneth  (15.01.18 23:03:25 ~ 23:03:40) 
evet uzun zamandır cevizli peronlardan değil direk kartal köprüsünden kalkıyor 200. en son bindiğimde 8,50 gibi bir ücrete tek binişlik kart veriyordu şoför.


  • nrmnm  (15.01.18 23:12:00) 
Kartal köprüsünden kalktığı doğrudur, nedense cevizli peronu demişim. tatlılıklar


  • onunsihirlikelimesivar  (15.01.18 23:25:30) 
herkese teşekkür ederim.
benim için hattın aktif olup olmadığı önemliydi. kartal'a metro ile gittim, metrodan inince hattın tabelaları var, onları takip ederek durağın tam karşısına çıktım.

  • late viper  (17.01.18 13:37:26 ~ 13:38:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.