[]

Türkiye'de Bitcoin Neden Ucuzladı?

Önceden yurt dışı fiyatı ile arasında ciddi fark varken ne oldu da 2 hafta içinde Bitcoin fiyatı %10-15 düşerek yurt dışı ile eşitlendi? (hatta bazenyurt dışı fiyatın altına iniyor)

İnsanların Bitcoin'e ilgisi/talebi mi düştü yoksa borsaların mı müdahelesi oldu?


 
çünkü hacim düşüyor o yüzden. türk borsasında kimse durmak istemiyor. sürekli btc sürekli inişte olduğu için kimse traderlık da yapmıyor


  • tragedystreets  (15.01.18 18:43:08) 
turkiyede bitcoin diye bisi yok cunku gordugun o turkce siteler sadece bitcoin borsasidir esasinda ve guvenilir olmadigi icin akilli buyuk yatirimci onlari kullanmaz, bitcoin ureteceksen, saklicaksan veya borsada cevireceksen bu turk menseili btcturk paribu falan olmamalidir zaten.

not: ayrica bu arbitraj farkini kullanarak para yapanlarda vardi, atiyorum adam wex.nz uzerinden bitcoin alip, onu btcturkte cuzdanina yukluyordu, arada fark oldugu icin satip para yapiyordu bundan dolayi zaten btc fiyatlari dusmek zorunda kaliyordu o sitelerde.
  • purple rain  (15.01.18 19:04:47) 
hem arbitraj yapanlar yüzünden hem de ilgi azalmasından.


  • sta  (15.01.18 19:54:39) 
Çünkü tam o sırada arbitraj için çok iyi bir site bulmuştum, kaydımı yaptırıp verify yaptırmıştım . bakın sallamıyorum ertesi gün fiyatlar eşitlendi...

HA bu arada zannetmeyin ki o borsalarda olan herkes kanlı canlı insan. Borsa arada kendi parasını da çeviriyor, hem hacim yaratıyor hem de gelir elde ediyor. Fiyatın çat diye eşitlenmesi bunun en iyi kanıtı.

Gusül ve önemi.
  • binder dandet  (15.01.18 20:00:47 ~ 20:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.