[]

laptop seçiminde yardımcı olacak arkadas var mı ?

İnşaat mühendisliği öğrencisiyim,laptop alacağım. kulllanım amacım bazı mühendislik programlarını açmak, film-dizi izlemek, internette takılmak. çok oyun oynayan bir tip değilim ama yine de oynayabilirim. fiyat olarak 3500 gibi bir bütçem var.
www.istanbulbilisim.com

www.istanbulbilisim.com

www.istanbulbilisim.com

www.vatanbilgisayar.com

www.teknosa.com


burada bazı bilgisayarları paylaştım, bunların dışında da önerileriniz olursa bakarım tabiiki. şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler

 
Ben lenovo diyorum.Hem i7 hem de arada oyun oynayan birisi isen 940 yeterli olacaktır.Orada 1050 ti li canavarda var ama oyun oncelikli değil isen gerek yok.


  • lorensoth  (15.01.18 17:55:11) 
açıkçası uzun zamandır i7leri araştırıyordum. fakat autocad falan için daha iyi ekran kartı mı seçsem diye kararsızım.


  • bana nick lazim ya  (15.01.18 17:59:52 ~ 18:00:39) 
İçlerinde en iyisi HP ve Dell konfigürasyon bakımında. 7500u işlemcilerden uzak durmanı tavsiye ederim. Belirttiğin fiyat aralında 7300HQ -7700hq işlemcili bilgisayarlar istediğin performansı sağlar.

i7 diye i5 ten iyidir zannetme HPnin bu bilgisayarı Lenovoyu suya götürür susuz getirir haberin olsun.
  • kompisko  (15.01.18 18:03:16 ~ 18:04:01) 
hp İ7 7700HQ GTX1050 2GB
dell ise i5 7300 HQ GTX 1050 4 GB.... yani sizce burda 2gb ekran kartı yerine 4gb mi seçilmeli yoksa i7 mi seçilmeli? bir de hp kullanıcıları pek memnun değil ısınma sorunu falan bu konular hakkında ne dersiniz? tesekkurler

  • bana nick lazim ya  (15.01.18 18:07:57) 
HQ işlemciler candır. Linklerin arasında var ama Ebrar'da fiyat daha uygun. Ben geçenlerde buradan Asus marka biraz daha üst model bilgisayar aldım. Gayet memnunun.

www.ebrarbilgisayar.com
  • teknikekip  (15.01.18 19:16:22) 
hocam asus dell arasındayım suan. asusun ssd olması biraz daha avantaj. bu iki bilgisayar da işimi görür diye düşünüyorum.


  • bana nick lazim ya  (15.01.18 21:06:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.