[]

THY çalışanı arkadaşı olan var mı?

Selam,

2 tane THY çalışanı arkadaşım var. ikisi de sosyal medyada trabzondaki kazanın fotoğrafını koyup, "bütün pegasus ailesine geçmiş olsun dileriz" yazmışlar.

bana şirket politikası gibi geldi. merak ettim.

 
Benim de 2 tane thy çalışanı hostes arkadaşım var. biri facebook'u pek kullanmıyor, diğeri de şu anda Avrupa'da kocasıyla kayak tatilinden fotolar atıyor. Bence senin arkadaşlarının paylaşımları samimi. Art niyet arayacak bi şey yok


  • silah taciri  (15.01.18 10:32:37) 
İnsanlar rakip şirketlerde çalışıyorlar diye birbirlerine düşman değiller ya. Orda da arkadaşları, tanıdıkları var insanların. Gayet doğal bir şey yaptıkları.


  • kakaolu kremali biskuvi  (15.01.18 10:41:55) 
Benim de 3 tane thy çalışanı arkadaşım var, 3ü de bir şey koymadı.


  • peggy  (15.01.18 11:09:42) 
herhangi bir havayolu ile yaptığınız uçuş sonrasında görevlilere geçmiş olsanız deseniz bile garip karşılamazlar.


  • kisa  (15.01.18 11:11:24) 
Bak aynen yaziyorum.

Ne alaka sirket politikasiymis,insan gibi davranmislar,gordukleri yaziyi paylasmislar,gerzek gerzek dusuncelere ne gerek var,olmasi gereken bu,dedi,dusuncene sunturlu bir kufur gonderdi,allah korusun cok kotu olabilirdi diye ekledi.
  • duptıs  (15.01.18 11:11:32) 
@dupts: arkadaşın keşke yazım kurallarını bilseydi.
bir şeyler duydum ki yazdım buraya. thy içerisinde haber bültenlerinde firma ismi geçmemesi rahatsızlık doğurmuş. THY uçağı olsaydı net bir şekilde belirtilirmiş.

konu bundan ibaret. merak etmeyin insanlığı bir çoğundan daha iyi bilirim.
  • teritori  (15.01.18 12:16:11) 
Firma ismi geçmemesi mi? Kabak gibi fotoğraflar var daha ne olsun. Ayrıca havacılık camiası daha aile gibidir. İstisna primatlar elbette var ancak bu gibi temenniler çok normal.


  • arkeolojik usb  (15.01.18 12:30:45) 
www.talpa.org

TALPA da geçmiş olsun mesajı yayınlamış. Şirket politikası olduğunu sanmıyorum. Kişilerin bireysel iyi niyet ifadesidir.

Kişisel olarak da herhangi bir havayolu şirketi bir kazaya karıştığında isminin gizli tutulmasını zaten yanlış buluyorum. Ama piyasa ekonomisi vs. vs.
  • monogram  (15.01.18 12:35:33 ~ 12:35:48) 
şirket politikası ile hiç alakası yok orada çalışanların yarısından fazlası eski iş arkadaşı, bu yüzden paylaşımları içlerinden gelmiş.


  • basond  (15.01.18 13:03:43) 
eski thy hostesi arkadaşım da geçmiş olsun temalı paylaşımda bulunmuş.


  • antik depresan  (15.01.18 13:05:23) 
Bi arkadaşım da paylaşmış.


  • O beni prenses peri sanıyor  (15.01.18 13:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.