[]

yardımınıza ihtiyacım var

yaklaşık dört beş aydır, bir türlü kapatamadığım borcum var. yaklaşık bin lira kadar. öğrenci için büyük bir para sonuçta. her neyse kyk kartım dışında ikinci bi kredi kartı daha çıkartmış bulundum bir şekilde yapıkredi'den. limiti 800 liraydı. aylardır borç yükü o kadar psikolojimi bozmuş ki bir an önce kurtulayım diye iddaa'ya girdim. orda da tüm limitimi kaybettim. +800 daha borcum oldu. şu an 15 kuruşum var... ailem de maddi destek sağlayamıyor bu ara, epey masraf yaptığımız için. şubatın 5'inde okulum başlayacak ve benim bu tarihe kadar iş bulmam lazım. garsonluğu düşündüm ama hem bir aydan az bir süre için çalıştırmazlar diye düşündüm hem de hiç tecrübem olmadığından sırıtmaktan korktum açıkçası. beni sadece ayın 5'ine kadar çalıştırabilecek bir iş bulmam mümkün mü? fikrinize çok ihtiyacım var. sağlıklı düşünemiycek durumdayım

ekstra olarak bi sorum daha var. ben yapıkredi'den 800 lira nakit avans çektim. kart detaylarında da asgari ödeme oranı %30 diyor. bu oran, nakit avans çektiğim için artmaz değil mi? yani 800 lirayı direk karttan harcamakla nakit avans çekip harcamak arasında bi fark var mı asgari ödeme miktarı açısından?


 
Fikrinize çok ihtiyacım var dediğin için yazıyorum. İçkiyi vb. doğrultudaki harcama yapmayı bırak. Bu gibi konularda ilk çözüm yolu para bulmak değil, zararı terketmektir.


  • 1adam  (15.01.18 06:23:20) 
sahibinden de özel günler için palyaçouluk gibi dönemsel işler var , işverenlerin iletişim bilgileri oluyor genelde , bence çok kovalarsan ayın 5ine kadar en az 4 5 organizasyona giderek güzel paralar kazanırsın.


  • docrivers  (15.01.18 09:30:34) 
günlük yevmiyeli garsonluk işi bulabilirsin. kimseye 15 gün sonra çıkcam demek zorunda değilsin.


  • elorelia  (15.01.18 09:40:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.