[]

Çok mükemmel bir instagram hesabı ne işe yarar?

Amatör sanatçı bir arkadaşım var. Topu topu 70 80 takipçisi var instagram hesabında.
Ben çok başarılı buluyorum kendisini.

Bu arkadaş pro olmak istiyor paylaştığı gönderiler konusunda. Bence pro düzeyde halihazırda.

Portfolio olarak kullanımı doğru mudur instagram'ın bu birinci sorum.

İkincisi de başlıktaki gibi, bundan para veya pr elde etmesi için ne yapması gerekir?

Kendisinin böyle bir düşüncesi yok da ben ısrar ediyorum çünkü heba oluyor yeteneği bana kalırsa.

Hesap bana ait değil reklamdan saymayın.
Meraklısına linkini de vereyim; www.instagram.com

 
Cidden güzelmiş fotoğraflar yalnız. Sikko bir hesap bekliyordum. Anonimliğin gitme riski olduğu için şu an takibe almıyorum; ancak sonra alacağım.

Sorduğun sorulara maalesef cevap verecek bilgi birikimim yok bu konuda. Üzgünüm.
  • sen git ben geliyorum  (15.01.18 02:08:43 ~ 04:08:56) 
Takipçi satın alabilir. Nasıl alınıyor bilmiyorum ama böyle bir seçenek var. Yemek fotoğrafı çekmiş çoğunlukla. Restoranlar için menü, tanıtım vs. hazırlayan ajanslar için çalışabilir. Portfolyo olarak flickr gibi siteler daha iyi. Instagram profesyonel bir ortam değil.


  • dissendium  (15.01.18 02:15:15) 
etkileşim yaratması lazım durduk yere insanlar onu keşfedip takip edemezler. bu nasıl olacak dersen gene instagramda çeşitli sayfalar var günü kedi fotoğrafı, günün yemek fotoğrafı gibi oradaki kategorilere fotoğraflarını yollayabilir.

en basit diğer yöntem ise bir bot aracılığıyla takip et bırak yapmak. birilerini takip edince bir kısmı bu kimmiş diye bakıyor, beğenirse takibe alıyor. bot otomatik olarak takip etmeyen kişileri bir süre sonra hesaptan çıkarıyor.

geçenlerde 15 günde sadece stok fotoğraflarla fake bir sporcu hesabı yaratıp bir miktar gerçek bir miktar da satın alınmış takipçi ile kısa sürede sponsor bulup para kazanan instagram hesabını anlatan bir post vardı.

linki buldum:
Experiment Reveals How Surprisingly Easy It Is To Become A Fake Instagram Star And Get Brands To Pay You
www.boredpanda.com
  • orpheus  (15.01.18 05:02:24 ~ 05:06:03) 
Ben fotoğrafları beğenmedim, ayrıca instagramın formatı da çöp. Bu kişi orayı sosyal medya iletişimi dışında kullanarak profesyonelleşemez. Kendi sitesini açmak ve yönetmek zorunda, fakat bu kişinin para ve pr elde etmesi için gerçek hayatta da ilişkiler kurması, ortamlara girmesi ve hatta kendinin biraz paralı olması gerekirdi. Ünlülerle takılan biri de bu işi çok daha kolayca başarır.

Oturduğun yerden 2 kedi 3 pasta fotoğrafıyla bu iş olmaz. Bunu pazarlaması lazım.

Gönderiler konusunda 'pro' olmak istiyorsa konularını daha istikrarlı seçsin. 'Rastgele'likten kaçınsın. Yenilikler getirsin. Yapılmamış bir şeyi yapsın.

'vegan, vegan foodporn' yerine fotoğrafçılara yönelik hashtagler kullansın. Çünkü veganların arasında kaç kişi fotoğrafı umursar? Kendi fotoğraflarına, fotoğrafçılar tarafından beğeni ve eleştiri alırsa daha çok tepki almış olur, takipçisi de artar.

İstikrar denemeleri için seriler çekebilir.

Son olarak vegan olmak da antipatik, vegan olup vegan olduğunu belli etmeyen kimse olmadığı için takipçisi az olabilir : ) Ben de veganları, sjw'leri vs takip etmiyorum. Hele bu tutmuş 'sanat'ına veganlığı bulaştırmış. Koca star wars da beni böyle kaybetti.

“How can you tell if someone’s a vegan?”
“Don’t worry, they’ll make sure you know.”

edit: Ayrıca yiyeceklerin hiçbiri lezzetli renklere sahip değil. Tamamen plastik, yapay görünüyor. Fotoğraflarda gereksiz bir iç karartıcı atmosfer verilmiş. Bu kadar yüksek kontrastlı karanlık ortamlara gerek yok.

aydınlık = lezzetli: duckduckgo.com
  • idexo  (15.01.18 10:45:33 ~ 10:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.