[]

bebelerle bansko ?

3-4 yaşlarında 3-4 veletle bansko'ya gidelim diyoruz.

gidilir mi?

gidilirse , liftlerle yukarı pistlere çıkıp , kaymadan , yine liftlerle dönülür mü ?

napılır , napılmaz ?

izmir'den arabayla gidicez bu arada.

 
3-4 yaslarinda cocuklariniz kayak yapmaya da baslayabilirler. Burada mini bebeler kayiyor. Ama turkce ders lazim tabi.

Banskoya gidene kadar uludag'a da gidebilirsiniz bu arada (bunu dusunmussunuzdur gerci :D)
Onun disinda genel oarak liftle inip cikabiliyorsunuz her yerde. Orada da farkli oldugunu sanmiyorum.
  • kuehles blondes  (14.01.18 22:52:29) 
İzmir'de göremediğimiz için , kar gördük mü kaymaktan önce bi kardan adam yapalım , karla oynayalım yuvarlanalım modundayız. Ama isterlerse öğreticez tabi. Garantiye alalım diye sordum =)

Uludağ pahalı , biz dolaşmayı seviyoruz. Aynı paraya küçük bi Yunanistan Bulgaristan turu yapıcaz.
  • expansion pack  (14.01.18 22:56:29) 
O zaman kapadokya + erciyes turu da olabilir bu arada :) araba varsa bursa icinde de kalinabilir, bursa etrafinda da acayip guzel gorulecek yerler var.

Sizin kayak bilginizi bilmiyorum ama isinin ehli bir ogretmen tarafindan ilk etapta ogrenilmesi taraftariyim. Neyse oyle iste :D
  • kuehles blondes  (14.01.18 22:59:06) 
Gidilir neden gidilmesin,gayet guzel olur,gitmiskende cocuklara guzelce ders aldirin ilk baslangiclarini yapsinlar.

www.bulgariaski.com

Lift sorularini vs bu sayfada telefon numarasi var,ara ya da mesaj at sor istedigini.

Yanliz bana gore pamporovo aile icin daha iyi gibi.hem daha ekonomik hem tantanasi az,coluga cocuga sahip cikmak kolay,bansko ozellikle hafta sonu avrupadan ipini koparan lise-universite ogrencilerinden nefes alamazsin.abi icip icip sabaha kadar bagiriyor bu arkadaslar.grup halinde futbol tezahuratlari falan oluyor.degisik bir enerji.
  • duptıs  (14.01.18 23:01:22) 
teşekkürler.

siz kayak öğretmeni misiniz @kuehles blondes ?
  • expansion pack  (14.01.18 23:02:58 ~ 23:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.