[]

1000 TL civarı laptop önerisi

Merhabalar.
Bilgisayari sadece internet için kullanıyorum.Bana film-dizi izlerken donmayacak, internette gayet rahat bir şekilde gezinebilecegim bir bilgisayar lazım.Ama fiyat-performans açısından pek bilgim yok neyin ne olduğundan.

Şunu alabilirsin,, işini görür diyebileceğiniz bilgisayarlar olursa bana link atar mısınız rica etsem?

Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese.İyi geceler.

 
1000 liraya yükselen döviz kurlarıyla birlikte leptop pek mümkün durmuyor. ikinci el veya notebook bakarsanız daha mantıklı olur gibi gözüküyor.

www.hepsiburada.com

indirim varmış fiyatı baya uygun kaçırma derim satıcı da hepsiburada
  • biravekahve  (14.01.18 20:16:09 ~ 20:20:14) 
0 istiyorsan a101 e geliyor bazen ama anca film izleyip wordde yazı yazarsın.


  • ya ben lan neyse  (14.01.18 20:20:04) 
@biravekahve nin dediği şuan tam fırsat ürünü. Film, dizi izlersin başka bir işe yaramaz kendimden biliyorum. 5-6 sekmeden sonra cortlar.


  • lana del rey  (15.01.18 04:52:18) 
sana samsung tablet öneriyorum. şarjı çok daha uzun gidiyor, film izlemek için ekranı daha iyi, daha dayanıklı vesaire.


  • babilbaligi  (15.01.18 09:50:38) 
Linki verilen laptopun harddiski yok yanlız, çok ilginç lan hdd olmayan laptop mu satıyorlar? Yoksa yazım hatası mı?

Optik sürücü de yok diyor, yani cd ya da dvd okuyucu da yok.
  • John Bloor  (15.01.18 10:29:16) 
@John Bloor
eMMC Kapasitesi 64 GB yazıyor buradaki onun diski farklı bir teknoloji

  • alaimisema  (15.01.18 10:39:22) 
Sayın @alaimisema, bahsedilen anakarta gömülü bir hafıza kartı. İyi bir teknoloji ama çok az, gerçi veri saklama derdi yoksa yeterli de olabilir.


  • John Bloor  (15.01.18 11:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.