[]

Ev yeterince temiz değilken mutlu olabilir misiniz?

Ben genelde olamıyorum.eğer yapmam gereken bişey varsa başlayamıyorum. Bu yüzden temizlik sırası bende değilse bile yapıyorum, yapmazsam evin pis ve düzensiz olduğu fikri aklımdan gitmiyor.sizde de var mı böyle bi durum? Aşılması gereken bişey mi?




 
ev temiz olduğunda mutlu hissediyorum, dağınık ve kirli olduğunda da rahatsız hissediyorum ama aklıma takılmıyor. takılsaydı evcil hayvanlarla, başka bir insanla birlikte yaşayamazdım, anlaşmazlık çıkardı ve rahat vermezdim.


  • pinkpeony  (14.01.18 17:55:49) 
"olmasi lazim"lar insani mahvediyor. bende de varlar. cozumlemeye calissaniz? yani, bu neden sorun, kokunde ne var, neresi mantiksiz; yavas yavas nasil degistirelim?


  • e haliyle  (14.01.18 18:00:35) 
Aa ayni ben. Ev ile ilgili aklimdakiler yapilmadan ben de rahatsizim. Ama cozemedim durumu kafamda.


  • ykyt  (14.01.18 18:56:11) 
Ben de toplu değilken pisken rahatsız ve huzursuz hissediyorum. Hastalık derecesinde olmadıkça bence güzel bişey yoksa normal görüp pislikten ölürdük.


  • mslny  (14.01.18 19:00:33) 
Mutluluğum üzerinde olmazsa olmaz bir etkisi yok ama konfor ve rahatımı etkiliyor. Ben de düzgün, tertipli tutuyorum yaşadığım yeri, iyi hissettiriyor.


  • burka  (14.01.18 19:10:32) 
Olurum, nem de nasıl. Ev aşırı b.k götürmediği taktirde umrumda bile olmaz.


  • i m cool with that  (14.01.18 19:24:22) 
Ben böyle değilim keşke olsam
Biri aniden çıkıp gelecek olunca panik oluyorum

  • urasil  (14.01.18 20:21:54) 
Umrumda olmuyo pislikten ölmüyosam yan gelip yatarım


  • photo85  (14.01.18 21:37:11) 
İkimiz de normaliz


  • benaslindayohum  (15.01.18 20:35:30) 
Daginiklik sorun degil ama temiz olmadiginda ev konu ne olursa olsun gercekten mutsuz ve isteksiz oluyorum


  • hacilaklak  (18.01.18 21:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.