[]

proje kutlama ritüeli

şimdi büyükçe bir projemiz kabul oldu bir firma ile beraber projeyi ben yürüttüm kabul ettirdim vs. şimdi pazartesi ilk toplantımızı yapacağız projenin nasıl ilerleyeceğine dair vs. işte tebrikler falan olucak. sonra toplantı havası.
şimdi ben böyle olsun istemiyorum böyle küçük bir ritüelle başlayalım istiyorum.
şampanya alsam olmaz, bir viski alsam belki ağır kaçabilir pahalı şarap alsam açsak içsek falan belki olur.
yada projenin şerefine böyle bir hediyelik şey mi yaptırsam firma için?
aslında elemanları yemeğe falan götürsem biraz abes kaçar onların beni götürmesi lazım aslında. proje onların çünkü.
ne yapsam? şarap iyi gibi sanki. böyle shot atacağımız bir içkide yok ki tek shot atıp kısaca bir kutlama ile toplantıya başlayalım.

 
Sampanya dedigimiz kopuklu sarap, neden olmuyor ki?

Onun disinda meyveli bi likor shotlamak icin olur.
  • kuehles blondes  (14.01.18 02:20:35) 
ya şampanya neden olmaz çünkü proje büyüklüğü adamların cirosunun %10'u kadar. adamlar için öyle aman aman bir şey değil. şampanya getirsem sanki fabrika açıyoruz der eleman.

meyve likörü değilde böyle biraz daha sert oturaklı birşey olur. adamın vayyy diyeceği türden.
  • dedim dedim de kime dedim  (14.01.18 02:24:22) 
baileys i severim. İsteyen sade icer isteyen kahvesine katar. Toplanti pazartesi diyince gunduz gibi dusundum.


  • ykyt  (14.01.18 10:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.