[]

nereye gidiyor bu ev kiraları

www.sahibinden.com

utanmadan 1200 lira yazmış şu ilana. bi de ısınma sistemi yok demiş aşağıda. ne olacak bu ev kiraları?


 
onlar nereye gidiyor bilmiyorum ama ben ankara'ya taşındım abi, imkanı olan herkese de tavsiye ederim. istanbul'da aha böyle ahırlara 1200-1300'den aşağı istemiyorlar, burada eşyalı mis gibi daireyi yepyeni apartmanda 800 liraya aldım. ha ben merkeze biraz uzağım ama evin önünden tek otobüsle 45 dakikada kızılay'dayım mesela, istanbul'a kıyaslayınca yine uzak değil. ha daha yakın olayım dersen eşyasız olarak yine aynı veya yakın fiyata bulursun.

istanbul benim aklımın artık almadığı korkunç bir yere dönüştü. ayrıldıktan sonra, orada yaşayabilen insanlara daha fazla saygı duymaya başladım. ölçtürmedim ama %100 eminim ki buraya taşındıktan sonra stres seviyesi olsun, kan değerleri olsun hepsi olumlu anlamda değişmiştir. milletin sövüp saydığı bu "gri" şehrin taşını toprağını öpesim geliyor her gün. istanbul'un amk.
  • der meister  (14.01.18 00:22:31) 
niye utansın anlamıyorum? sen vakko mağazasına girip "utanmıyor musunuz şu orta kalite malları lüks ürün fiyatına satmaya?" demeyi aklından geçiriyor musun? herkes ürününe hizmetine istediği değeri biçer sen layık görürsün görmezsin sana kalmış. ha ev kiraları çok değil bu arada bizim paramız yok.

edit: ha bu arada vakko da fiyatlandırma konusunda lüks sayılmaz da kalitesine, marka değerinden bağımsız ederine göre konuşuyorum.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.01.18 00:47:38 ~ 00:50:00) 
ev Caferağa'da kadıköyün göbeğinde , semte hakim olan 100 kişiye sorsan 80i aaa ne kadar pahalı kira demez, bende gülsuyunda falan sandım ev, hatta kadife sokaktaymış ev hahaha , kafasını kullanan oraya 1200 verir ay sonu o evden 3000 kazanır yada hayvan gibi ortamı olur, kadıköyün en değerli yerinde bu ev kardeşim uyarayım seni


  • docrivers  (14.01.18 00:58:01 ~ 00:59:55) 
@docrivers, anlamadım, kiraya tuttuğumuz evden 3000 lira aylık nasıl kazanabileceğiz ki? bunun yolu, yöntemi var mıdır, nedir?


  • laptu  (14.01.18 01:11:07) 
barlar sokağı civarında airbnb ile yabancılara daire kiralayıp köşe olan tanıdıklarım var , köşeden kastım ev 1500 ise günlük kiralalarla 3-4k gelir elde ediliyor erasmus vs yabancılara çok koymayan miktarlar ve kadıköyün göbeğinde rexx'İn dibinde oturma imkanı sunuyor


  • docrivers  (14.01.18 01:14:50) 
@doc vay be ne düzenler varmış, teşekkürler


  • laptu  (14.01.18 01:23:12) 
Garsoniyer olur o evden ancak. Hem çatı hem ısıtma yok. İçi de 70 li yıllardan kalma. Tesisat banyo hep sorunludur. İstanbulda genelde böyle ama. Bir evde 3-4 kişi kalanları görünce şaşırmıyorum.


  • empedokles  (14.01.18 02:01:45) 
bu konuya sadece kira olarak bakmayin, su evi almaya kalksam en az 1 milyon lira fiyat cekerler. ozellikle kadikoy, besiktas gibi konumlarda evler hatta dukkanlar asiri pahali. ev yeniyse nedeni muteahhitin bir sonraki projesi icin kaynak aramasi ve arsa fiyatlarinin cilgin pahali olmasi, ev eskiyse ileride kentsel donusume girer cok degerlenir beklentisi. gecenlerde bir dukkanin fiyatini sormustum kadikoy civarlarinda, 10 milyon lira dedi eleman utanmadan. hani oyle bilinen bir caddede de degil. ekonomi komple insaat ile dondugu icin, devlet yemeyin icmeyin kiranizi odeyin ya da 50 yil calisip birikim yapip zar zor bir tane ev alin diyor.


  • nossrat  (14.01.18 02:05:43) 
O bolgede eli yuzu duzgun evler 2000 e kiraci bulabildigi icin bu insanlar da bu fiyati soyleyebilmeyi hak goruyor.


  • ykyt  (14.01.18 02:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.