[]

Linkedinden gelen iş teklifleri

Şimdiki pozisyonumda 4 aydır çalışıyorum. Daha önce farklı pozisyonlarda aynı sektörün farklı alanlarında çalıştım. Geçen yıl avrupada bu alanda yapılan bir yasal düzenlemeden sonra şu anki işimi yapabilecek kişilerin kalifikasyonları sınırlandı yani çok belirgin olmasa da genel olarak sınırlandı diyebiliriz. Bu işi linkedin profilime ilk girdiğim andan beri 4 5 firmadan teklif geldi. Hepsi yurtdışı. Tecrübemin az olduğu belli profilimde ama önceki çalıştığım pozistonlar belki bşraz cazip geliyor olabilir deneyim açısından.Yani avrupada amerikada adam mı kalmadı da benimle bağlantıya geçiyorlar anlamadım. Türkiyede çok az kişi vardır bu işi yapan ama yurtdışında da mı yok? Kafaya mı alıyorlar beni?




 
Peki mesajlaştığında onlarla, bu ciddiyeti görebiliyor musun?


  • MaNOfTheYear  (13.01.18 22:01:38) 
evet, genelde birkaç mailden sonra telefonda görüşelim diyorlar ama ben konuşulanları anlamayacağım diye rezil olmak korkusuyla o noktada bir şekilde durduruyorum iletişimi. Bu ingilizce konuşma korkum için de ayrıca bir duyuru açacaktım zaten :)


  • curukturpkokusu  (13.01.18 22:08:46) 
avrupa için potansiyel ucuz iş gücüsün.


  • facebook  (14.01.18 01:16:04) 
Bu arada pratik yapmak için bunlar müthiş fırsatlar. Asla hiç bir iş görüşmesi teklifini reddetme bu konuda tecrübesizsen, tecrübe ancak böyle kazanılıyor.


  • roket adam  (14.01.18 19:24:59) 
@roket adam teşekkürler, aslında pratik yapmak gibi düşünmemiştim ve düşününce gerçekten iyi olacağını farkettim. Nasıl olsa işe alınma beklentim bakayım bi ne soruyorlar vs.öğreneyim.


  • curukturpkokusu  (14.01.18 21:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.