[]

evde duran gereksiz eşyaları satıyor musunuz

benim evimde son 10 yılda biriktirdiğim org, cümbüş gibi enstrümanlar, hiç kullanılmamış kamp malzemeleri, 3-4 kere oynanmış tenis raketi, bir heves alınmış elektronik eşyalar vs vs var.
eminim sizde de vardır, 10 yıldır el sürmediğiniz şeyler.
satmayı düşünüyor musunuz? düşünmüyorsanız neden?
bir de sahibinden dışında nereden satılabilir?

 
Çalışıyorum ama alan çıkmıyor. Elimde kalıyor işte.


  • baldan kaymak  (13.01.18 17:38:04) 
letgo ve sahibinden.

satılmıyorsa ya fiyat fazladır, ya da kimsenin işine yaramıyordur.
  • John Bloor  (13.01.18 17:42:46) 
zebramo gibi uygulamalardan satılabilir. satmayı düşünüyorum ama insanlar çok ölücü, hiç kullanılmamış orijinal fiyatının üçte birine koyduğum şeyi 10'da 1 ücrete almaya çalışıp ısrar ediyorlar, sinirlenip vazgeçiyorum.


  • pinkpeony  (13.01.18 17:43:33) 
Hiç denemedim, çöpümün bile anısı varsa/birini hatırlatıyorsa atamıyorum/satamiyorum. Sanırım gelecekte çöp ev haberlerine en büyük adayım :)


  • doxanikee  (13.01.18 17:44:04) 
Satmiyorum. Kullanmadigim ve para edecek seyler var ama prensip olarak satmiyorum. Para vermisim, degerinin altina satmak sacma geliyor. Para cebimden cikmis zaten, dursun yeri geldiginde kullanirim.
Cope esya da atmam kolay kolay. Dursun belki ise yarar kafasindayim hep.

3 tane kocaman L seklinde ofis masasi vardi elimde bosa cikan, koyacak yerim olmadigi icin sattim mecubren.
  • stavro  (13.01.18 17:47:15 ~ 18:05:38) 
Satmıyorum. İnsanlarla uğraşmak gereksiz geliyor. Herkes her şeyi çok ucuza satın almaya çalışıyor. İki bin liralık televizyona bin lira olmaz mı diyen insanlar var İnternet'te. Gerçek hayatta bu insanların hiçbiri bir mağazaya girip bu soruyu soramaz. Kargo gönderme işine hiç alışamadım. Bana vakit kaybı olarak geliyor. Hele bir de karşı taraf sattığın şeyi beğenmezse onunla uğraşıyorsun.


  • dissendium  (13.01.18 17:49:53) 
dissendium +1
dediğim ölücülüğün yanında insanlarla uğraşmak da çok yorucu. kargoya taşıması, beklemesi, vermesi gibi olaylar da çok bunlatıyor ve acayip vakit alıyor. işime yaramıyor başkaları faydalansın düşüncesindeydim ama artık çöpe atarım da insanlarla ve satmakla uğraşmam diyorum.

  • pinkpeony  (13.01.18 17:57:06) 
Sattığım da oluyor ancak olabildiğince ihtiyaç sahiplerine ücretsiz vermeye çalışıyorum. Evde kullanılmayan eşya olmasını sevmiyorum.


  • fotrsapka  (13.01.18 18:21:53) 
satmaya uğraşıyorum fakat olmuyor. en son evi topladığımda 99-2000'den kalma bir hp yazıcıyı kapının önüne koydum. şimdi de 2009 civarından alınmış bir yazıcıyı kapının önüne koymayı düşünüyorum. ihtiyacı olan bassın alsın.

2 mesaj geldi. izmir'de oturuyorum. dileyen gelip alabilir. yazıcıda sebebini çözemediğim kartuş tanımama problemi var, yazıcı orijinal olsa da. scan bölümü sorunsuz. gerekli tamirat yapılırsa mis gibi kullanılır ancak ben üşendim. gelen alsın. epson mürekkepli yazıcı kullanıyorum ben şu an.
  • rain when i die  (13.01.18 18:46:05 ~ 19:43:01) 
Bir kuralım var, 6 ay boyunca dokunmadığım her şeyi ya satmaya çalışıyorum, ya veriyorum. Her malın bir alıcsı var, dolapta duracağına 10 da biri fiyatına bile gitse, satılsın modudnayım.


  • roket adam  (14.01.18 19:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.