[]

ethereum

bu hafta bu ethereum'un durumu ne olur dersiniz?




 
güney kore mevzusu yüzünden tüm coinler pek parlak günler geçirmiyor. fakat ether ayakta kalanlardan. en büyük yatırımımda bu coinde. bu seviyelerde dolaşır diye tahmin ediyorum.


  • onurrrrr  (12.01.18 23:55:10 ~ 23:55:23) 
TRON TO THE MOON HODL!


  • binder dandet  (13.01.18 01:34:08) 
Coin piyasasını takip etmeye başladığımdan beri en sağlam bulduğum coin ethereum. Aynen bitcoin gibi ne kadar geç girersen o kadar pişman olacağın bir coin.Bana tüm paranı tek bir coine gömeceksin uzun süre dokunmayacaksın seç deseler ethereum derdim.


  • turkuaz  (13.01.18 02:50:24) 
haftalık tahmin etmek imkansız. uzun vade düşünmek lazım. şuan eth token piyasasında tekel oldu. offline walletler imza destekliyor, arayüz farklı imkanlar sunuyor vs. bence kullanılmaya devam edilecek.


  • sttc  (13.01.18 16:42:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.