[]

Hasar kayitli araba / oto ekspertiz

Agir hasar kayitli arabanin riski nedir? Satisinin zor olmasi disinda. Soyle sorayim, hasar kayitli araci almak tamamen kumar mi yoksa sorunsuz oldugunu anlamanin yolu var mi, hasar kayitli araci alanlar bildigin kumar mi oynuyor?


Bir de oto ekspertiz arabanin nesine bakar? Ekspertizin sana soyleyemeyecegi sey nedir araba hakkinda? Hasar kayitli araci ekspertize gosterip kullanilabilir durumda olduguna kanaat getirebilir miyiz?

 
ağır hasar piyango gibi biraz, servis bile onarmış olsa çok dağıldıktan sonra tam düzeltilememiş olması ihtimali oluyor.

yaptırıldığı gibi satılanlardan ziyade birkaç sene önce hasar alıp yaptırılıp kullanıldıktan sonra satılan araçlar bir nebze daha güvenli olabilir gibi geliyo bana, bi sıkıntısı olsa o zamana çıkardı mantığıyla.

ekspertiz mevzusu konusunda bilgim yok, bi kere özel servise göstermiştik arkadaş için, bilmem kaç bin liralık masrafı var diyip pazarlığa oturmuştu herifler satın alınmamış araba için.
  • yuto  (12.01.18 23:25:15) 
ağır hasarlı araç almanın riski ciddi bir kazaya karışma durumunda çarpışma enerjisinin direk size aktarılması olabilir. yani ölüm riski ciddi şekilde artar. 2 tane video ekliyorum bunları ağır hasarlı araç almaya karar vermeden bi izleyin. ek olarak araçların kaza sonrası şasisinde ciddi deformasyon mevcut, ite kaka düzeltilen şaside düzen tutmayabilir. otobanda giderken belirli bir hızı geçtiğinizde araç sağa sola çekebilir. motor bir anda kapanabilir, kilitlenebilir. tabi bunlar olmayabilir de. ama risk yüksek bana göre.

www.youtube.com

www.youtube.com
  • sutu seven kamyoncu  (12.01.18 23:35:43 ~ 23:38:06) 
Son aracım hasarlıydı. Satmayı düşünmezken sattım biri çok istedi diye. Ucuz alıyorsunuz, ucuz satıyorsunuz. Herhangi bir şekilde zarar etmiyorsunuz yani.

Ustama güveniyordum, ekspertizde her şey çıkıyor zaten. Şaselerde herhangi bir şekilde oynama/müdahale yoksa, kaput ve tavanda boya/işlem yoksa, araba sel hasarlı değilse alınabilir.

Tabii o arabayı alana kadar ne arabalar gördüm, şaseye kaynak yapılmış arabayı park halinde çarpılmıştır falan diye itelemeye çalışan vb. İyi baktırmak lazım.
  • kayranin kedisi  (12.01.18 23:40:15) 
sutu seven kamyoncu,kayit disinda gercekten agir hasar kayitli araclari guzel aciklamis.kayit disinda dememin sebebi bizde sigortanin standart bir uygulamasi olmadigi icin hangisi agir hasarli,hangisi hafif anlaman mumkun degil.

Bunu sundan soyluyorum,ben parami degerlendirmek,birazda sanayi menemenine hastalik yuzunden bu isi yapiyorum.son aldigm arac 2017 dacia duster.sadece sag kapisi vuruk,marspiyeli kirilmis,bunun disinda marspiyelin altida dahil olmak uzere sifir hatali bir araba.bu arac agir hasarli olarak sigortadan satilmis,ihaleye girenlerden ben aldim.sifir marspiyel alip boyattim,hurdaliktan ayni renk kazali bir aracin kapisini benim kapi ve ucret olmak uzere takas yaptim.aracta su an boyali sadece marspiyel var ama agir hasarli.

Birde bunun tam aksi piyasada gordugum bildigin iki arabadan bir araba yapiyor adamlar ama hafif hasarli yaziyor.

Kisacasi orada ne yazdigina kesinlikle inanma,burada ekspertiz veya aracin servisi onem kazaniyor.son bir iki senede ekspeiz servisleri populer olmaya basladi ancak ben yinede aracin kendi servisinde,mumkunse tanidigin bir serviste kontrol edilmesini dogru bulurum.hayati parcalarda yapilan birlestirme islemleri,sase duzeltmeleri gibi durumlarin kesinlikle kontrol edilmesi gerekir.boya isine cok takilmayin,bu ulkenin bu da sonradan gerceklesen okb lerinden birisi oldu.adam araba cizildi diye cocuguna ates ediyor falan ama asil onemli konuaracin ana aksamlari,boya vs ikinci plan.

Su konuda onemli,bu isi yapan arkadaslarla konusmalarimizda da hep soyledigim,ne olursa olsun,kaza yapmis aracin sifir hata toplansa bile sesinde,gidisinde,calismasinda mutlaka bir iz kaliyor.
  • duptıs  (13.01.18 00:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.