[]

abd vize, deneyimleriniz...

Vize randevulari acildi deniyor. Yakin zamanda basvuranlara ne zamana randevu verildi? Nisan sonu seyahat planliyorum, o zamana kadar vize isini halledebilir miyim?
Bir de son krizlerden sonra olagan disi bir sekilde vizesi reddedilen oldu mu, durumlar nedir?
Ben 15 sene once bir kez gitmistim ABD'ye, ama o pasaportum kayboldu, kayitlardan bulurlar mi acep?
son soru, bilen varsa, basvuru ucretini bilen var midir?

 
3 sene önce almıştım vizeyi. Güncel söyleyebileceğim şey vize başvuru formunda “hiç pasaportunuzu kaybettiniz mi” gibi bir soru var. Kaybettiğiniz pasaportun numarasını isteyeceklerdir.


  • artci sarsinti  (12.01.18 20:08:42) 
hmmm... su an vazgecmek uzereyim, nerden bulurum ki ben o pasaportun numarasini.. kaybolali da 13-14 yil oldu..


  • honfleur  (12.01.18 20:13:08) 
Vazgeçecek bir şey yok, hevesiniz kırılmasın. Uğraşmaya değer.
Öyle bir soru var ancak cevap nereye gider emin değilim. 1-2 hafta uğraşın, nisanda california sahillerindesiniz:)
Şimdiden kolay gelsin iyi eğlenceler..
  • artci sarsinti  (12.01.18 20:23:51) 
500-550 lira falan tuttu sanirim.
gecenlerde aldim 10 yillik verdiler.
klasik sorular: nereye gidiyorsun niye gidiyorsun tarzi
mulakat sirasinda birisi kaybettigi pasaporttaki US vizesini tekrar almak icin basvuruyordu. gorevli ekstra bir sey sormadi bu durumdan oturu. rahat olun yani dert edecek bisey yok
  • jedilance  (12.01.18 20:33:35) 
verin gazi:)


  • honfleur  (12.01.18 21:21:54) 
pasaport iptal edilip kaybolduysa bir öneminin olmadığını düşünüyorum, orada asıl soru geçerliliği olan bir pasaportu kaybettiniz mi? bence. endişe edilecek bir şey değil gibi eğer iptal edilmiş bir pasaportsa.


  • dilligaf  (13.01.18 00:10:29 ~ 00:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.